Αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι τι γίνεται με τον Βασίλη Τοροσίδη που ξαφνικά βρέθηκε στον αέρα.

Που είναι ο Τοροσίδης; Αβραάμ εγέννησε… “Γενικό Άρχηγό” στον Ολυμπιακό των πολλών αλλαγών! Στις μέρες μας, βλέπετε, το ποδόσφαιρο έχει πάρα πολύ να κάνει με αριθμούς, στατιστικές, σκάουτινγκ, αλγόριθμους ανάλυσης, x-Goals… Τεχνικά πράγματα. Εξειδικευμένα. Πάντοτε όμως έχει να κάνει και με ανθρώπους. Και οι άνθρωποι είναι -όλοι- διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο καθένας αντιδρά με άλλο τρόπο στα δύσκολα. Άλλος είναι λιγόψυχος. Άλλος πιο θαραλλέος. Υπάρχουν ζαμανφουτίστες και φιλότιμοι. Εργατικοί και… “γλεντζέδες”, να το πούμε έτσι. Αλλοι έχουν συναίσθηση του πού παίζουν, άλλοι είναι “ανιστόρητοι”. Και, υπό αυτή την οπτική γωνία, η έννοια “γενικός αρχηγός”, όσο παρωχημένη κι αν ακούγεται, άλλο τόσο παραμένει -μόνιμα- επίκαιρη.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού με την οποία ο παίκτης κρεμάει τα παπούτσια του και αναλαμβάνει το σχετικό ρόλο, τον αποκαλεί “εμβληματικό αρχηγό της ομάδας”.

Αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι τι γίνεται με τον Βασίλη Τοροσίδη που ξαφνικά βρέθηκε στον αέρα.

Είναι και δεν είναι. Υπάρχει χωρίς καθήκοντα μέχρι στιγμής.

Από πληροφορίες που έχουμε λέγεται ότι θα βρει θέση στο τμήμα σκάουτινγκ, αλλά χωρίς να ξέρουμε κάτι περισσότερο.

όσον αφορά τον άνθρωπο που έβαλε η διοίκηση δίπλα στον νέο προπονητή είναι ο Καρεμπέ, που έχει αναλάβει να τον βάλει στο κλίμα της ομάδας.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ