Ο Μεγάλος Άριελ Ιμπαγάσα δεν χρειάζεται συστάσεις στον Ελληνικό κοινό και ειδικά στους φίλους του Ολυμπιακού. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που βρήκε το λιμάνι του στους ερυθρόλευκους, είναι ο προπονητής της Β  ομάδας του Ολυμπιακού και φέτος θα συμμετέχει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Ο γιος του στα 18 του χρόνια έγινε […]

Ο Μεγάλος Άριελ Ιμπαγάσα δεν χρειάζεται συστάσεις στον Ελληνικό κοινό και ειδικά στους φίλους του Ολυμπιακού. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που βρήκε το λιμάνι του στους ερυθρόλευκους, είναι ο προπονητής της Β  ομάδας του Ολυμπιακού και φέτος θα συμμετέχει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο γιος του στα 18 του χρόνια έγινε και επίσημα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής βαδίζοντας στον δρόμο που χάραξε ο πατέρας του. Ο Ιάγκο Ιμπαγάσα αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στις ακαδημίες και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Έφτασε η ώρα της δικαίωσης υπογράφοντας το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα.

Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του.

Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iago Ibagaza (@iago_ibagaza)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iago Ibagaza (@iago_ibagaza)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ