Ο ποδοσφαιριστής ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνιση του μπροστά στο κοινό και δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

O Ντορόν Λάιντνερ, υπόγραψε το συμβόλαιο του με τον τον Ολυμπιακό, αλλά από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του. Αγωνιστικά μιλάμε, για να μην παρεξηγηθούμε.

Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2002. Είναι τρεις φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα, έχοντας μοιράσει δύο ασίστ. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2019-2020. Έχει κάνει 57 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και πέντε ασίστ”.

Ο ποδοσφαιριστής ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνιση του μπροστά στο κοινό και δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Ο λόγος όπως τον έδωσαν πηγές από το Ισραήλ είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το διαβατήριο του.

Πιο συγκεκριμένα είχε τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρει ρουμάνικο διαβατήριο, και έτσι να μην πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ. Κάτι που μέχρι στιγμής δείχνει αρκετά δύσκολο για να γίνει.

Έτσι λοιπόν βρίσκεται στον πάγο αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες της ομάδας, και οι πληροφορίες μιλάνε για τουλάχιστον ένα τρίμηνο ακόμα μέχρι να καταφέρει να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η εξέλιξη οδηγήσει σε μικρό δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ