Ο Ολυμπιακός είχε σαν σκοπό να τελειώσει από νωρίς τον αγώνα με τον ΟΦΗ αλλά οι δύο καλές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου δεν ματώσανε τα δίχτυα του ΟΦΗ. Στην επανάληψη ο κλασικός πολύ καλός Ολυμπιακός με Χασάν και Μασούρα μετά από ασίστ του Φορτούνη που μπήκε στο Β΄ ημίχρονο κλείδωσε την νίκη. Εξαιρετικός ο Καμαρά! […]

Ο Ολυμπιακός είχε σαν σκοπό να τελειώσει από νωρίς τον αγώνα με τον ΟΦΗ αλλά οι δύο καλές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου δεν ματώσανε τα δίχτυα του ΟΦΗ. Στην επανάληψη ο κλασικός πολύ καλός Ολυμπιακός με Χασάν και Μασούρα μετά από ασίστ του Φορτούνη που μπήκε στο Β΄ ημίχρονο κλείδωσε την νίκη. Εξαιρετικός ο Καμαρά!

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να βάλει τον Αχμέντ Χασάν στο αρχικό του σχήμα αντί του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στην εκτός έδρας αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έβαλε στο αρχικό του σχήμα τον Σα, αριστερά της άμυνας τον Χολέμπας, δεξιά Ραφίνια και στα στόπερ τους Σισέ, Σεμέδο.

Στον χώρο του κέντρου έβαλε τους Εμβιλά, Καμαρά και μπροστά τους Βαλμπουενά.

Εξτρέμ τους Μασούρα, Μπρούμα και στην κορυφή της επίθεσης τον Χασάν.

Σε σχήμα 4-2-3-1 ο Ολυμπιακός στην Κρήτη…

Τα γκολ του Ολυμπιακού

Σέντρα του Καμαρά από τα αριστερά με το δεξί, κεφαλιά του Χασάν και η μπάλα στα δίχτυα

Στην κόντρα ο Ολυμπιακός, με τον Σελίμοβιτς να κάνει λάθος στη σέντρα, ο Φορτούνης πήρε την μπάλα και μοίρασε την κατάλληλη στιγμή για τον Μασούρα που με δυνατό σουτ νίκησε τον Βάτερμαν.

Η κορυφαία στιγμή του αγώνα

Στο 43′ ο Μπρούμα έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του

Το ακυρωθέν πέναλτι των Κρητικών

Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Το ακυρωθέν πέναλτι των Κρητικών

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παπέ Σισέ σε μία προσπάθεια να διώξει, φάνηκε να τραυματίζεται και έπεσε στο έδαφος

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος έκανε νόημα στον πάγκο ζητώντας αλλαγή, αλλά ο Σενεγαλέζος στόπερ ζήτησε να συνεχίσει. Μάλιστα, οι χειρονομίες του ποδοσφαιριστή ήταν έντονες, δείχνοντας ότι θα παίξει.

Εν τέλει, παρά την επιμονή του Θέου, ο Σισέ ξαναπέρασε στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το γκολ του Χασάν, ο Θέος και ο Καρεμπέ επιχείρησαν να μεταπείσουν τον 25χρονο αμυντικό.

Όμως, ο Σισέ ήταν αμετάπειστος και δεν βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου…

https://www.youtube.com/watch?v=wzb7qG0Pxto

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ