Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το νικηφόρο σερί του και στο κύπελλο αφού στον πρώτο προημιτελικό κέρδισε τον Άρη, σχετικά δύσκολα και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς. Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ από πολύ νωρίς που βοήθησαν να ανοίξει ο αγώνας. Πολύ χαμηλό το τέμπο στο δεύτερο μέρος. Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση για […]

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το νικηφόρο σερί του και στο κύπελλο αφού στον πρώτο προημιτελικό κέρδισε τον Άρη, σχετικά δύσκολα και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς. Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ από πολύ νωρίς που βοήθησαν να ανοίξει ο αγώνας. Πολύ χαμηλό το τέμπο στο δεύτερο μέρος. Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του Μάντζιου.

Ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στο “Γ. Καραϊσκάκης”, αυτή τη φορά ως αντίπαλος, περνώντας ως αλλαγή για τον Άρη στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός – Άρης 2 – 1

Σε ένα ματς που είχε τρελό ξεκίνημα με τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο, αλλά λίγα πράγματα στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν με την παρουσία τους πως το 2-1 δεν τους ικανοποιούσε. Ανέβαιναν ψηλά, κυκλοφορούσαν τη μπάλα και έψαχναν τρόπο να απειλήσουν την εστία του Τζολάκη.

Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε ένα γεμάτο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν 2-1 με τα δυο γκολ του Χασάν. Ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες να πετύχει το τρίτο γκολ. Παθητικά έπαιξε ο Άρης σε αντίθετα με το πρώτο μέρος.

Ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς το προβάδισμα κόντρα στον Άρη στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Κάιπερς πέρασε για τον Χασάν, αυτός πλάσαρε μέσα από την περιοχή υπό την πίεση του Σάκιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό.

Οι κίτρινοι έφτασαν στην ισοφάριση στο τρίτο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Δημήτρης Μάνος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το γύρισμα, η μπάλα από το σώμα του Ουσεϊνού Μπα κατέληξε στα δίχτυα του Κωνσταντίνου Τζολάκη.

Ο Αχμέντ Χασάν έδωσε ξανά προβάδισμα στον Ολυμπιακό στο 14ο λεπτό του αγώνα με τον Άρη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Χοσέ Χολέμπας έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά και ο Αιγύπτιος με προβολή πρόλαβε τον Σάκιτς και πλάσαρε τον Κουέστα για το 2-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ