Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό χωρίς τους βασικούς του επιθετικούς, αφού μετά τον Χσάν και ο Ελ Αραμπί βρέθηκε θετικός με κορονοιό. Με Σουντανί ο Μαρτίνς Άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Μετά τον Αχμέντ Χασάν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί προστέθηκε στα κρούσματα του COVID-19. O Μαροκινός επιθετικός είχε είχε μείνει εκτός αποστολής στο […]

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό χωρίς τους βασικούς του επιθετικούς, αφού μετά τον Χσάν και ο Ελ Αραμπί βρέθηκε θετικός με κορονοιό. Με Σουντανί ο Μαρτίνς

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Μετά τον Αχμέντ Χασάν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί προστέθηκε στα κρούσματα του COVID-19.

O Μαροκινός επιθετικός είχε είχε μείνει εκτός αποστολής στο τελευταίο ματς της Εθνικής του ομάδας με το Κονγκό «λόγω ίωσης» με τις πρώτες πληροφορίες από την ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας, να κάνουν λόγο για συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Τελικά, αφού υποβλήθηκε στο τεστ, ο 32χρονος φορ και πρώτος σκόρερ του εφετινού πρωταθλήματος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο παίκτης παραμένει σε καραντίνα, όχι στο Κονγκό, αλλά στο Καμερούν και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, έδωσε εντολή στον γιατρό Σαέντ Ζεκίνι, να μείνει μαζί του στο Γιαουντέ.

Γιατί έχει «κλειδώσει» η θέση του Σουντανί με Άρσεναλ! - Fosonline

Ο Ελ Αραμπί θα υποβληθεί σε νέο τεστ την Παρασκευή (20/11) ή το Σάββατο (21/11), την ώρα που ο Χασάν βρίσκεται επίσης σε καραντίνα στην Αίγυπτο.

Εξυπακούεται οτι ο επιθετικός του Ολυμπιακού, όπως άλλωστε και ο Χασάν, θα απουσιάσουν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (21/11, 19:30) αλλά και από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική του Champions League την άλλη Τετάρτη (25/11).

Οι επιλογές του Μαρτίνς είναι περιορισμένες γιατί το να αντικαταστήσει κάποιος τα 6 γκολ σε 11 παιχνίδια (705 λεπτά) του Ελ Αραμπί ή τα 5 (συν 2 ασίστ) σε 10 παιχνίδια (415 λεπτά) του Χασάν δεν είναι απλή υπόθεση. 

Ο Μαρτίνς δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τον 32χρονο Αλγερινό Σουντανί, ο οποίος στο παρελθόν έχει παίξει και σε αυτήν τη θέση, όπως σε όλες της επίθεσης. Ενναλακτική με μικρές πιθανότητες είναι ο Κάιπερς!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ