Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς αυτοκτόνησε στην Κύπρο και έχασε από μια κατώτερη και αδιάφορη Ομόνοια. Επανέλαβε ακριβώς τα ίδια λάθη όπως και στον αγώνα της Τούμπας με την Ομόνοια και εγκλημάτησε πάνω στην ιστορία του όλη ή άμυνα τραγική με τον Κρέσπο να είναι εκτός τόπου και χρόνου Δεν μπορείς να παίρνεις 4 βαθμούς από Γρανάδα […]

Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς αυτοκτόνησε στην Κύπρο και έχασε από μια κατώτερη και αδιάφορη Ομόνοια. Επανέλαβε ακριβώς τα ίδια λάθη όπως και στον αγώνα της Τούμπας με την Ομόνοια και εγκλημάτησε πάνω στην ιστορία του όλη ή άμυνα τραγική με τον Κρέσπο να είναι εκτός τόπου και χρόνου

Δεν μπορείς να παίρνεις 4 βαθμούς από Γρανάδα και Αιντχόφεν και μόλις ένα από την Ομόνοια. Αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης και καταστροφική ημέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού μετά την ΑΕΚ μένει εκτός και ο ΠΑΟΚ, και τα όνειρα για την 16η θέση πάνε περίπατο.

Κακός ο Πάμπλο Γκαρσία που δεν βοήθησε την ομάδα του από τον πάγκο.

Europa League, Ομόνοια-ΠΑΟΚ 2-1- Ναυάγησε στην Κύπρο - Δείτε τα γκολ

Για τον ΠΑΟΚ ήταν ματς δίχως αύριο. Για την Ομόνοια, μιας πρώτης τάξεως αντίδραση για να «ρεφάρει» τις κακές εντυπώσεις και να καταλαγιάσει τις φωνές εκνευρισμού που υπήρχαν στα πέριξ της ομάδας. Οι γηπεδούχοι είχαν οριοθετήσει τις προτεραιότητες τους, έχοντας ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα, παίζοντας για το πρεστίζ το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με την προϋπόθεση πως δεν θα χαριστούν στους Θεσσαλονικείς που «καίγονταν» βαθμολογικά για τη νίκη.

H κυπριακή ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όπως έγινε και στο ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα, το σουτ του Χούμποτσαν έμοιαζε με… προειδοποιητική βολή και μόλις στο 9’ ο Κακουλλής, μετά το σουτ του Σενέ, άνοιξε το σκορ (1-0) και έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, που δεν πατούσε καθόλου καλά στο χορτάρι του «ΓΣΠ».

Αφού πρώτα Ουαγκέ, Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί άλλαξαν μαγικά την μπάλα. Ο νεαρός επιθετικός με το πέμπτο γκολ στην Ευρώπη έφερε το ματς στα ίσια (1-1) 

Οι «ασπρόμαυροι» όσο κι αν προσπαθούσαν να βρουν λύση για το δεύτερο γκολ δεν τα κατάφερναν και πλήρωσαν ακριβά το διπλό λάθος του Ελ Καντουρί, που έχασε την μπάλα και στη συνέχεια έκανε το πέναλτι με το οποίο η Ομόνοια μπήκε μπροστά στο σκορ (2-1) με την εύστοχη εκτέλεση του Γκόμεθ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ