Με ένα ΠΑΟΚ καταπληκτικό στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα της Ολλανδίας, αλλά με ανεξήγητο μπλακ άουτ στο δεύτερο και η Αιντχόφεν τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Νίκη με ανατροπή, όπως της είχε κάνει στην Τούμπα. Κρίμα γιατί έδειξε ότι μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία και να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης. Τώρα είναι […]

Με ένα ΠΑΟΚ καταπληκτικό στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα της Ολλανδίας, αλλά με ανεξήγητο μπλακ άουτ στο δεύτερο και η Αιντχόφεν τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Νίκη με ανατροπή, όπως της είχε κάνει στην Τούμπα. Κρίμα γιατί έδειξε ότι μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία και να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης. Τώρα είναι τρίτος με ένα βαθμό διαφορά από την δεύτερη Αιντχόφεν και δεν κρατάει την τύχη στα πόδια του.

Δεν ήταν σε φόρμα σήμερα ο Πάμπλο Γκαρσία που φέρει ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε για ένατη φορά στην ιστορία του για ευρωπαϊκό αγώνα στην Ολλανδία και η αποψινή ήταν η τρίτη που αντιμετώπισε εκεί την Αϊντχόφεν και στα δύο προηγούμενα είχε υποστεί ήττα με 3-0 και 4-1.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με τη μπάλα να βρίσκει στον Βαρέλα μετά από σουτ του Τζόλη και να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 13ο λεπτό ήρθε και το 0-2, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει μία εκπληκτική ενέργεια, να πασάρει στον Σβαμπ που με τη σειρά του έδωσε στον Τζόλη που σούταρε διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΠΑΟΚ.

Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 3-2 LIVE: Το έφεραν... τούμπα οι Ολλανδοί

Η απάντηση από την Αϊντχόφεν ήρθε στο 20′ με τον Γκάγκπο να σουτάρει μέσα από την περιοχή για το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αϊντχόφεν μπήκε με πάθος και κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να κάνει την ανατροπή. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος, όπως ακριβώς ο ΠΑΟΚ το πρώτο, σκοράροντας δηλαδή, με τον Μαντουάκε να στέλνει στα δίχτυα τη μπάλα και να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 50′.

Στο 53΄ο Μάλεν από κοντά πλάσαρε για το τελικό αποτέλεσμα.

Η γηπεδούχος ομάδα, τέσσερα λεπτά αργότερα, έφτασε κοντά στο 4-2, αλλά ο Μαντουάκε πλάσαρε άστοχα. Τίποτα δεν άλλαξε και ο ΠΑΟΚ έχασε για τρίτη φορά στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν στην ιστορία του.

https://www.youtube.com/watch?v=JdVnN7Pbl4E

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ