Μετά την προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου του Άρη με κάτι ονόματα που από “σύμπτωση” είχαν μεγάλη σχέση με τον ΠΑΟΚ τώρα διαβάζουμε για πολλα απίθανα ονόματα που είναι σκέτη τρέλα. Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης Ο Κύριος Πιέρο Σωτηρίου που σχεδόν όλα τα ΜΜΕ λένε για βασικό στόχο του Άρη,  ήταν καλός σεντερ φορ. Και λέμε ήταν […]

Μετά την προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου του Άρη με κάτι ονόματα που από “σύμπτωση” είχαν μεγάλη σχέση με τον ΠΑΟΚ τώρα διαβάζουμε για πολλα απίθανα ονόματα που είναι σκέτη τρέλα.

Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης

Ο Κύριος Πιέρο Σωτηρίου που σχεδόν όλα τα ΜΜΕ λένε για βασικό στόχο του Άρη,  ήταν καλός σεντερ φορ. Και λέμε ήταν γιατί στο Καζακστάν δεν πάει ο αφρός αγαπητοί φίλοι.

Η ομάδα του Καζακστάν απέκτησε τον περασμένο Φεβρουάριο τον 27χρονο διεθνή επιθετικό έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ από την Κοπεγχάγη, στην οποία συνολικά κατέγραψε 110 συμμετοχές με 35 γκολ και 11 ασίστ. Ο σύλλογος της Δανίας τον είχε αποκτήσει το 2017 από τον ΑΠΟΕΛ, όπου είχε 100 συμμετοχές και 40 γκολ. 

Και ο Καρυπίδης που δεν είναι χθεσινός θα φέρει ένα κάποτε καλό φορ με κοντά στα δύο χαρτιά τουλάχιστον στην Αστάνα, και αρκετά υψηλές αμοιβές στον ποδοσφαιριστή. Ακριβότερος από τον εναλλακτικό Γκερέρο και στα ίδια περίπου με τον φορ που γουστάρει πολύ.

Τώρα αν ο Καρυπίδης έχει κάποια ιδιαίτερη αγάπη για τον Κύπριο είναι κάτι που δεν το ξέρουμε

Οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν με προσοχή την περίπτωση του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος λόγω του μειωμένου χρόνου συμμετοχής, θέλει να φύγει από την Αγγλία. Αλλά μεταξύ μας ο Γκερέρο δεν είναι ο ΜΕΓΑΣ παστελωτής. Δεν είναι ο φορ κρούσης που θέλει ο Άρης, και για αυτό δεν έχει προχωρήσει η μεταγραφή του. Άλλωστε για αυτόν τον λόγο τον είχε δώσει ο Ολυμπιακός. Αν ήταν εκτελεστής λέτε να τον άφηναν να φύγει από το λιμάνι.

Μην τρελαθούμε.

Watch Sweden's John Guidetti give the most bonkers post-match interview in  European Under-21 Championship history - Irish Mirror Online

Σας είχαμε γράψει 

Οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε για γνωστό ΠΑΣΤΕΛΩΤΗ αξίας που το όνομα του θα προκαλέσει αίσθηση. Και θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη το αφεντικό της ομάδας. Και ο Γκερέρο είναι η ενναλακτική. Κάντε λίγο υπομονή, μέχρι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να πέσει λίγο ακόμα, και το ΜΠΑΜ είναι έτοιμο.

Αυτόν γουστάρουν στον πλανήτη Άρη. Πάει για το μπαμ με τον Γκουϊντέτι

Ο ποδοσφαιριστής που κάνει κλικ στον Καρυπίδη και στον Μάντζιο είναι ο Σουηδός επιθετικός της Αλαβές, Τζον Γκουϊντέτι.

Ο 28χρονος φορ φαντάζει ιδανική λύση για τους ανθρώπους του Άρη, για την επιθετική γραμμή. Άλλωστε, το βιογραφικό του δείχνει πόσο ποιοτική, αλλά και ταυτόχρονα δύσκολη είναι η περίπτωσή του.

Στον Άρη έχουν ξεκινήσει επαφές με τον 28χρονο στράικερ της ισπανικής ομάδας και προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση και να τον φέρουν στην Θεσσαλονίκη. Ο μάνατζερ αν δεν βρει αυτά που ζητάει, και ο Καρυπίδης αν ανέβει λίγο μπορεί να γίνει η δουλειά. Ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε κάτι καλύτερο από το Ελληνικό πρωτάθλημα για να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα, αλλά ο Άρης και το όλο κλίμα της ομάδας μπορούν να του δώσουν την ευκαιρία να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι πιθανότητες είναι καλές, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις το μεγαλύτερο όπλο είναι η υπομονή.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Αγγλία και Ισπανία, ενώ φόρεσε μεταξύ άλλων τις φανέλες της Σέλτικ και της Φέγενορντ. Μάλιστα, κυνήγησε το «όνειρο» για καθιέρωση στην ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, σε ηλικία 16 ετών.

Το καλοκαίρι του 2015 «μετακόμισε» ως ελεύθερος στη Θέλτα, ενώ πλέον βρίσκεται στην ομάδα της Αλαβές. Τον Ιανουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή στο Ανόβερο μέχρι και το τέλος της σεζόν. Εκτός αυτών, είναι διεθνής με όλες τις εθνικές της Σουηδίας μετρώντας 29 συμμετοχές και τρία γκολ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ