O ΠΑΟΚ, ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί στο πρώτο είχε μείνει στην Κύπρο και έμεινε και με 10 παίχτες. Αλλά στο δεύτερο έξι λεπτά ήταν αρκετά για να πάρει το τρίποντο ηρεμίας η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ ήταν σε μέτρια βραδιά και μάλιστα βρέθηκε να […]

 O ΠΑΟΚ, ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί στο πρώτο είχε μείνει στην Κύπρο και έμεινε και με 10 παίχτες. Αλλά στο δεύτερο έξι λεπτά ήταν αρκετά για να πάρει το τρίποντο ηρεμίας η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σε μέτρια βραδιά και μάλιστα βρέθηκε να παίζει από το πρώτο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Αλλά ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Τζόλης έκλεψε τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά,  «υπογράφοντας» με γκολ και κερδισμένο πέναλτι τη νίκη 2-0. Πέρασε στη 2η θέση ο “δικέφαλος του Βορρά”, που έκανε ένα πειστικό δεύτερο ημίχρονο. Αποβλήθηκε ο Ελ Καντουρί.

Super League 1 live, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0 (Β' ημίχρονο) - Δείτε τα γκολ

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αν και έμεινε στο 38′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ελ Καντουρί, για την κουτουλιά του στον Σουάρεθ, κατάφερε στο β’ ημίχρονο να σκοράρει δυο φορές και να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (2-0).

Τη διαφορά σε έναν ακόμη αγώνα έκανε ο 18χρονος Χρήστος Τζόλης, ο οποίος στο 64′ με υπέροχο τέρμα άνοιξε το σκορ (1-0) και πέντε λεπτά μετά κέρδισε το πέναλτι που έκανε γκολ ο Άντρια Ζίβκοβιτς.

Ο Αστέρας Τρίπολης στο 0-0 και δευτερόλεπτα πριν σημειώσει το υπέροχο γκολ ο Τζόλης, είχε την καλύτερή του στιγμή στον αγώνα με τον Κρέσπι να σουτάρει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ