Ο ΠΑΟΚ μετά τo CAS και την εκ νέου προσφυγή του στην επιτροπή εφέσεων αθωώθηκε για την περιβόητη υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη! Η υπόθεση είχε οδηγηθεί στο CAS το καλοκαίρι και από εκεί ζητήθηκε να εξεταστεί εκ νέου κι αυτή τη φορά το δικαστήριο να δικάσει, όπως κι έγινε, με τον ΠΑΟΚ να κρίνεται πειθαρχικά μη ελεγκτέος και να αθωώνεται. […]

Ο ΠΑΟΚ μετά τo CAS και την εκ νέου προσφυγή του στην επιτροπή εφέσεων αθωώθηκε για την περιβόητη υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη!

Η υπόθεση είχε οδηγηθεί στο CAS το καλοκαίρι και από εκεί ζητήθηκε να εξεταστεί εκ νέου κι αυτή τη φορά το δικαστήριο να δικάσει, όπως κι έγινε, με τον ΠΑΟΚ να κρίνεται πειθαρχικά μη ελεγκτέος και να αθωώνεται.

Το σκεπτικό της απόφασης είναι περίπου 106 σελίδες, με τον ΠΑΟΚ να απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες, ενώ η Επιτροπή αυτή είναι η πρώτη που μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, κάτι που ζητούσε από πέρυσι ο Δικέφαλος του Βορρά.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ούτε πρόκειται να της επιβληθεί αφαίρεση βαθμών, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί πριν ο ΠΑΟΚ προσφύγει στο CAS το περασμένο καλοκαίρι.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι η Επιτροπή Εφέσεων δέχτηκε τυπικά, αλλά απέρριψε κατ’ ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θυμίζουμε πως στην εκδίκαση του περασμένου Δεκεμβρίου, οι δικηγόροι του Δικεφάλου στάθηκαν στην απόφαση του CAS και πως το πόρισμα της ΕΕΑ δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν, ούτε είναι πλέον δεσμευτικό, αναφέροντας μια σειρά από λόγους που σύμφωνα με τους ίδιους καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς ότι η ακριτική ΠΑΕ ελεγχόταν από τον ΠΑΟΚ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι νομικοί εκπρόσωποι της Ξάνθης, οι οποίοι εκπροσώπησαν τους κ.κ. Πανόπουλο και Συγγελίδη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα