Υπάρχει κυβερνητική εντολή να τρέξουν άμεσα όλες οι εκκρεμότητες, έτσι ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του μεγάλου έργου για τον ΠΑΟΚ. Η νέα Τούμπα, που είναι το μεγάλο όνειρο του Σαββίδη, θα έχει τις προδιαγραφές σύμφωνα με τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα . Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ, καθώς το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που παρουσιάστηκε την […]

Υπάρχει κυβερνητική εντολή να τρέξουν άμεσα όλες οι εκκρεμότητες, έτσι ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του μεγάλου έργου για τον ΠΑΟΚ.

Η νέα Τούμπα, που είναι το μεγάλο όνειρο του Σαββίδη, θα έχει τις προδιαγραφές σύμφωνα με τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα .

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ, καθώς το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που παρουσιάστηκε την Πέμπτη (28/1), περιλαμβάνει διάταξη που αναιρεί την υποχρέωση μιας ομάδας -συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση του ΠΑΟΚ- και να πληρώσει τα χρήματα που θα απαιτηθούν για αναβάθμιση του Καυτανζογλείου, αλλά και να πληρώνει ακέραιο το αντίτιμο του ενοικίου.

Συγκεκριμένα, στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο αναφέρεται: «Συμπληρώνεται νομοθετικά η δυνατότητα χρηματοδότησης, από Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες, παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Δημόσιο και δίδεται η δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων αυτών με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων (π.χ., Καυτανζόγλειο και χρήση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Ακόμη, οι ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού που δεν καταχωρούν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις στην πλατφόρμα «ΠΕΛΟΠΑΣ» δεν θα εντάσσονται στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους και στα άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΓΓΑ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν