Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη μεταγραφική αγορά παίζει δυνατά ένα νέο θέμα. Αυτό δεν είναι άλλο, από το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για τον 27χρόνο δεξιό διεθνή μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Κώτσιρα. Επιμέλεια: Γιώργος Σομούνης Ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του τον αρχηγό του Αστέρα καθώς κύριος στόχος της ομάδας της […]

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη μεταγραφική αγορά παίζει δυνατά ένα νέο θέμα. Αυτό δεν είναι άλλο, από το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για τον 27χρόνο δεξιό διεθνή μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Κώτσιρα.

Επιμέλεια: Γιώργος Σομούνης

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του τον αρχηγό του Αστέρα καθώς κύριος στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι η ενίσχυση της θέσης του δεξιού οπισθοφύλακα. Βέβαια η επιλογή των “Ασπρόμαυρων” δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού μιλάμε για τον καλύτερο εγχώριο αμυντικό του Ελληνικού πρωταθλήματος και ίσως τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή του Αστέρα.

Αυτά είναι μερικά από τα πρώτα χαρακτηριστικά δείγματα γραφής, για τον Πελοποννήσιο ακραίο αμυντικό. Φυσικά το ταλέντο του σε συνδυασμό με την ποιότητα του είναι δεδομένα στοιχεία που παρατηρούμε αυτά τα πέντε χρόνια που αγωνίζεται με την ομάδα της Αρκαδίας. Επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό μόνο κοιτώντας τις παρουσίες, του νυν αρχηγού της Αρκαδικής ομάδας ότι μιλάμε για ένα αξιόλογο παίκτη. 

Συνεπώς είναι εύκολα κατανοητό σε όλους μας, ότι είναι φυσικό επακόλουθο ένας τέτοιος παίκτης όπως είναι Γιάννης Κώτσιρας με την τόση καλή παρουσία στις εγχώριες διοργανώσεις και όντας αρχηγός σε έναν τόσο δυνατό σύλλογο όπως o Αστέρας, ότι ίσως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ