46ο πρωτάθλημα για Ολυμπιακό – Την χαρά τους για την νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν μπόρεσαν να κρύψουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Κατακτώντας το κύπελλο για το 46ο πρωτάθλημα η ομάδα του Ολυμπιακού το γλέντησε για τα καλά. Η απονομή έγινε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης χωρίς την παρουσία κόσμου, αν και αυθόρμητα εκτός γηπέδου […]

46ο πρωτάθλημα για Ολυμπιακό – Την χαρά τους για την νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν μπόρεσαν να κρύψουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Κατακτώντας το κύπελλο για το 46ο πρωτάθλημα η ομάδα του Ολυμπιακού το γλέντησε για τα καλά. Η απονομή έγινε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης χωρίς την παρουσία κόσμου, αν και αυθόρμητα εκτός γηπέδου και στον Πειραιά οι οπαδοί του Ολυμπιακού γιόρτασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Δείτε την απονομή του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Μετά ακολούθησε ξέφρενο πάρτι για την ομάδα του Ολυμπιακού. Με του ίδιους να γλεντάνε την επιτυχία της ομάδας τους στον αγωνιστικό χώρο. Εντύπωση έκαναν φυσικά οι Βαλμπουενά, Σεμέδο και Μπρούμα οι οποίοι χόρεψαν δείχνοντας πόσο περήφανη είναι για την πορεία και επιτυχία της ομάδας τους.

Ο Ολυμπιακός ξέρει πολύ καλά εδώ και χρόνια πως να γιορτάζει και να απολαμβάνει τέτοιες στιγμές θριάμβου.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φαίνεται πως απόλαυσαν στον ύστατο βαθμό την περίσταση.

Απίθανος Βαλμπουενά ΚΑΙ στην φυσούνα!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τραγούδησαν το γνωστό ισπανικό σύνθημα, υπό τους ήχους της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ