Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία για ανανέωση συμβολαίου για ακόμη έναν χρόνο, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Ματιέ Βαλμπουενά. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήρθε σε πλήρη συμφωνία για την επέκταση της συμφωνίας, για ακόμη έναν χρόνο με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα κοσμεί το Ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα […]

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία για ανανέωση συμβολαίου για ακόμη έναν χρόνο, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Ματιέ Βαλμπουενά.

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήρθε σε πλήρη συμφωνία για την επέκταση της συμφωνίας, για ακόμη έναν χρόνο με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα κοσμεί το Ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Βαλμπουενά ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2019 και την πρώτη χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο διεθνής Γάλλος σε ενάμιση χρόνο έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 11 φορές. ​

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ