Ξεκίνησε το ταξίδι της Ελλάδας για την Eurovision 2021. Η Στεφανία ανέβηκε στην σκηνή του Ρότερνταμ, καταχειροκροτήθηκε και έκλεψε με την παρουσία της τους πάντες. Η νεαρή τραγουδίστρια που ερμήνευσε το «Last Dance» στη 4η σειρά στον Β’ Ημιτελικό ήταν υπέροχη. Έτσι λοιπόν με την απίστευτη παρουσία της, τόσο σκηνικά, όσα και στο κομμάτι του […]

Ξεκίνησε το ταξίδι της Ελλάδας για την Eurovision 2021. Η Στεφανία ανέβηκε στην σκηνή του Ρότερνταμ, καταχειροκροτήθηκε και έκλεψε με την παρουσία της τους πάντες.

Η νεαρή τραγουδίστρια που ερμήνευσε το «Last Dance» στη 4η σειρά στον Β’ Ημιτελικό ήταν υπέροχη. Έτσι λοιπόν με την απίστευτη παρουσία της, τόσο σκηνικά, όσα και στο κομμάτι του ερμηνείας θα βρίσκεται στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Στεφανία είναι μόλις 18 ετών (17 Δεκεμβρίου 2002) και είναι η νεότερη διαγωνιζόμενη τραγουδίστρια. Αυτό την καθιστά αυτόματα αγαπητή στις καρδιές του κόσμου.

Ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μια ολόσωμη φόρμα σε αποχρώσεις του μoβ διά χειρός Βρεττού Βρεττάκου, που αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το ρούχο είναι εμπνευσμένο «από την K-pop με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες λάμψεις». Είναι κεντημένο με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, ενώ χρειάστηκαν 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Όσοι την παρακολούθησαν κάνουν λόγο για την πιο φιλόδοξη συμμετοχή φέτος, με έξυπνη χρήση γραφικών green box και χορευτών σε πράσινα κορμάκια, έτσι ώστε να φαίνονται τηλεοπτικά μόνο τα καπέλα και τα κοστούμια τους.

Το «Last Dance» είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ τα ρούχα της Στεφανίας Λυμπερακάκη επιμελήθηκε ο σχεδιαστής μόδας Βρεττός Βρεττάκος.

Κάτι αντίστοιχο με την φετινή μας σκηνική παρουσία δεν έχει ξανά γίνει στα χρονικά της Eurovision…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ