Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν… σαφάρι στη Γαλλία, με τρεις παίκτες να έχουν κερδίσει την προσοχή του Ολυμπιακού. Η φετινή σεζόν συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό σε μεγάλο ποσοστό να έχει «κλειδώσει» το πρωτάθλημα Ελλάδος. Στο Κύπελλο βρίσκεται εντός του στόχου (που είναι το νταμπλ), ενώ στην Ευρώπη έκανε την προσπάθειά του, όμως δεν τα κατάφερε επί της […]

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν… σαφάρι στη Γαλλία, με τρεις παίκτες να έχουν κερδίσει την προσοχή του Ολυμπιακού.

Η φετινή σεζόν συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό σε μεγάλο ποσοστό να έχει «κλειδώσει» το πρωτάθλημα Ελλάδος. Στο Κύπελλο βρίσκεται εντός του στόχου (που είναι το νταμπλ), ενώ στην Ευρώπη έκανε την προσπάθειά του, όμως δεν τα κατάφερε επί της Άρσεναλ.

Παρόλα αυτά, ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι εκείνο του Πειραιά, σχεδιάζει από τώρα το μέλλον, ενόψει της επόμενης σεζόν. Και έχει ρίξει «δίχτυα» σε αρκετές χώρες, ώστε να βρει παίκτες που του ταιριάζουν και μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας!

Τα ονόματα που… ξεχωρίζουν από τη Γαλλία!

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στη Γαλλία, με τρία ονόματα να πρωταγωνιστούν. Αυτά είναι των Χαμουμά, Καζρί και Μπουντεμπούζ! Φαίνεται πως το παράδειγμα του Γιαν Εμβιλά, δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Ο Χαμουμά είναι σε ηλικία 34 ετών, ενώ παίζει κι ως εξτρέμ, αλλά και ως φορ! Δυνατά του στοιχεία το ταλέντο που έχει, η εξυπνάδα του και η ταχύτητά του. Ένα αρνητικό του παίκτη είναι πως είναι αρκετά ευάλωτος σε τραυματισμούς, λόγος που δεν παίζει σε υψηλό επίπεδο.

Κι ίσως αυτό φανεί ανασταλτικός παράγοντας για τον ερχομό του στον Πειραιά, καθώς ειδικά στην Ευρώπη θα έχει πρόβλημα! Δεν παύει όμως να είναι ένας έμπειρος παίκτης με αρκετές παραστάσεις και «βαρύ» βιογραφικό.

Σχετικά με τον Καζρί, ανήκει στη Σεντ Ετιέν, λόγω του ότι δεν βρήκε ομάδα. Εν τέλει όμως, πηγαίνει καλά, αν και η εκτίμηση για φέτος ήταν πως θα μένει στον πάγκο. Αγωνίζεται από το κέντρο και μπροστά, όμως δεν έχει δυνατό του στοιχείο την ταχύτητα.

Έχει τρομερή ποιότητα, και σε κάποιες κινήσεις θυμίζει αρκετά τον Ματιέ Βαλμπουενά. Στα στημένα είναι σίγουρα απειλή για τον αντίπαλο. Ο Καζρί επιπλέον έχει την «πονηράδα» που χρειάζεται και την εξυπνάδα για ματς, κάνοντας τη διαφορά. Όμως, ο χαρακτήρας του είναι το μεγάλο «αγκάθι».

Όσο για τον Μπουντεμπούζ, αγωνίζεται ως «δεκάρι». Έχει φοβερή τεχνική όντας αριστεροπόδαρος. Οι πάσες του είναι βγαλμένες από… διαβήτη. Παίζει ως δεκάρι, καθώς αυτή η θέση του αρέσει περισσότερο, ποιοτικά είναι μια πολύ καλή περίπτωση, όμως κι εκείνου ο χαρακτήρας προβληματίζει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ