Με περισσότερη ενέργεια ο ΠΑΟΚ, ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Λαμίας. Ο Πάμπλο Γκαρσία με αρκετές αλλαγές παρουσίασε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε και πως να το πάρει. Έτσι οι «ασπρόμαυροι» μετά την νίκη τους βρέθηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έναν μόλις βαθμό πίσω από την κορυφή. Ο Πάμπλο Γκαρσία,  δεν πήρε […]

Με περισσότερη ενέργεια ο ΠΑΟΚ, ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Λαμίας. Ο Πάμπλο Γκαρσία με αρκετές αλλαγές παρουσίασε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε και πως να το πάρει. Έτσι οι «ασπρόμαυροι» μετά την νίκη τους βρέθηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έναν μόλις βαθμό πίσω από την κορυφή.

Ο Πάμπλο Γκαρσία,  δεν πήρε μαζί του Κρέσπο, Εσίτι, αλλά και τον τραυματία Γιαννούλη.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με τον Χρήστο Τζόλη στο 12′ και διπλασίασε τα τέρματά του με απευθείας φάουλ του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ομάδα και το πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία!

Την καλύτερη του εμφάνιση με τη ασπρόμαυρη φανέλα πραγματοποίησε ο Μούσα Ουαγκέ, που έβγαλε την ασίστ για το 1-0 του Τζόλη.

Την παράσταση για τον Δικέφαλο έκλεψε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος “καθάρισε” το ματς. Ο αρχηγός του Δικεφάλου μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο ημίχρονο και στο 64′ πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στην ομάδα, κάνοντας το 2-0 με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ