Με ένα ΠΑΟΚ καταπληκτικό στο Β΄ ημίχρονο που κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αλλά να διαλύσει με μια ξεγυρισμένη τεσσάρα την Αϊντχόφεν μέσα σε 19 λεπτά, και να βάλει μεγάλες βάσεις πρόκρισης για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. 2/2 για τον Πάμπλο Γκαρσία! Κάθε αρχή και δύσκολη λένε… Τουλάχιστον για […]

Με ένα ΠΑΟΚ καταπληκτικό στο Β΄ ημίχρονο που κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αλλά να διαλύσει με μια ξεγυρισμένη τεσσάρα την Αϊντχόφεν μέσα σε 19 λεπτά, και να βάλει μεγάλες βάσεις πρόκρισης για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. 2/2 για τον Πάμπλο Γκαρσία!

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε… Τουλάχιστον για ένα ημίχρονο! Στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με αλλαγή συστήματος και συγκεκριμένα με ένα 4-3-3 που εκ του αποτελέσματος τον «εγκλώβισε» απέναντι στην PSV. Για την ακρίβεια, οι γηπεδούχοι δεν κατέγραψαν καμία τελική εντός εστίας, ενδεικτικό της αδυναμίας που επέδειξε ο Δικέφαλος στην ανάπτυξη παιχνιδιού, στην τελική πάσα και στην ταχύτητα της σκέψης.

Δύο «πρόσωπα» παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν στην Τούμπα, καθώς στο πρώτο μέρος έδωσε πολλούς χώρους στους Ολλανδούς και το… πλήρωσε στο 20ο λεπτό με το πέναλτι του Ζάχαβι που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, οι δύο αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία στο ημίχρονο, έδωσαν άλλο… αέρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι διέλυσαν μέσα σε 20 λεπτά την PSV φτάνοντας στην ανατροπή και αποκτώντας προβάδισμα για την πρόκριση.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, βλέποντας την εικόνα του παιχνιδιού επέλεξε να κάνει τις πρώτες του κινήσεις με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Έτσι, πέρασε τον Τζόλη στη θέση του Μπίσεσβαρ και τον Σβιντέρσκι σε αυτή του Τσόλακ. Κι ο Δικέφαλος μπήκε εντελώς αλλαγμένος. Ισοφάρισε με το… καλησπέρα και στο 47’, μετά από σουτ του Ζίβκοβιτς, ένα ακούμπημα του Σβαμπ ήταν αρκετό για να αλλάξει πορεία τη μπάλα και να ισοφαρίσει για το 1-1 ανοίγοντας το δρόμο της ανατροπής.

Στο 55’ ήρθε το δεύτερο… χτύπημα του ΠΑΟΚ, με τον Σβιντέρσκι να κλέβει ψηλά, να δίνει στον Σβαμπ που άφησε για τον Ζίβκοβιτς ο οποίος εκτέλεσε για το 2-1. Το «ξέσπασμα» του Δικεφάλου δεν σταμάτησε εκεί, αφού δύο λεπτά αργότερα, ο Τζόλης με μία εκπληκτική κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, έφτασε στο ύψος της περιοχής και σούταρε για το 3-1.

Το ματς μετατράπηκε σε «ασπρόμαυρο» πάρτι, με τον Τζόλη να βγαίνει στην αντεπίθεση, να πασάρει στον Ζίβκοβιτς ο οποίος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έγραψε το 4-1 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη στο 66’.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για το «συγκρότημα» της Θεσσαλονίκης ήταν οι Τζόλης και Ζίβκοβιτς, με τον νεαρό άσο να έρχεται από τον πάγκο και να σημειώνει ένα εξαιρετικό τέρμα για τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Σέρβος μεσοεπιθετικός με δύο γκολ «κλείδωσε» ένα πολύτιμο τρίποντο για τους Μακεδόνες. Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κόπωση των Ολλανδών, που εμφανίστηκαν με πολλές απουσίες και πλέον φιγουράρει στην δεύτερη θέση του ομίλου με 5 βαθμούς, έχοντας δύο λιγότερους από την Γρανάδα που πέρασε από την Κύπρο και άλλους τόσους περισσότερους από την PSV.

Την επόμενη αγωνιστική, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το δεύτερο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ