Από τα μετόπισθεν ξεκίνησε η ενίσχυση του Άρη, και θα καταλήξει στον επιθετικό  παιχτούρα. Ποδοσφαιριστής του Άρη θα πρέπει να θεωρείτε ο Νίκος Ιωάννου της Νότιγχαμ. Συνεχίζει την προσπάθεια του ο  Άρης για την φετινή χρονιά και Καρυπίδης με Μάντζιο κοιτάνε το 2021 να βρει την ομάδα τους ακόμα πιο δυνατή. Περάν του επιθετικού που […]

Από τα μετόπισθεν ξεκίνησε η ενίσχυση του Άρη, και θα καταλήξει στον επιθετικό  παιχτούρα. Ποδοσφαιριστής του Άρη θα πρέπει να θεωρείτε ο Νίκος Ιωάννου της Νότιγχαμ.

Συνεχίζει την προσπάθεια του ο  Άρης για την φετινή χρονιά και Καρυπίδης με Μάντζιο κοιτάνε το 2021 να βρει την ομάδα τους ακόμα πιο δυνατή. Περάν του επιθετικού που είναι ο νούμερο ένα στόχος, κοιτάζουν και τα μετόπισθεν, και για αυτό προχώρησε στην συμφέρουσα περίπτωση του Κύπριου αμυντικού της Νότιγχμαμ Φόρεστ Νίκο Ιωάννου.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής που δεν είχε μέλλον στην Αγγλική ομάδα θα είναι η πρώτη μεταγραφή για το 2021. Στην Αγγλία μάλιστα δίνουν ως δεδομένη την μετακίνηση του Ιωάννου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στις 28 Δεκεμβρίου 1979 ο κόσμος του Άρη θρηνεί για την απώλεια ενός μεγάλου της προπολεμικής εποχής: Ο Νίκος Κίτσος, ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς στην ιστορία του Άρη φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών και ο Άρης χάνει μια από τις σπουδαιότερες μορφές του προπολεμικού ποδοσφαίρου του…

Ενδεικτικά η ιστοσελίδα «Footballleagueworld.co.uk», αναφέρει  τα εξής:

«Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον 25χρονο αμυντικό, Νίκο Ιωάννου που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Νότιγχαμ Φόρεστ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 Η αγγλική ομάδα είχε αποκτήσει των Κύπριο ποδοσφαιριστή τον Σεπτέμβριο του 2020, και τα τελευταία έξι χρόνια αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ.

Στο διάστημα της παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ από το 2014 μέχρι το 2020, ο Κύπριος αριστερός μπακ (μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ), αγωνίστηκε σε 125 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (20 εξ αυτών στο Champions και στο Europa League) σκοράροντας 6 φορές, ενώ κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 Super Cup.

Μέσα μάλιστα από τις εμφανίσεις του με την κυανοκίτρινους, ο Ιωάννου κέρδισε μία θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του, μετρώντας μέχρι στιγμής 19 παρουσίες με την Κύπρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ