Σας είχαμε πει ότι έχει κλείσει η μεταγραφή του “κουμπάρου” και η  μοναδική εξέλιξη είναι ότι έρχεται ως ελεύθερος, αν και τον Σεπτέμβριο είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Ο Κύπριος αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελούσε την πρώτη επιλογή των κιτρινόμαυρων για την κάλυψη της αριστερής πλευράς της αμυντικής […]

Σας είχαμε πει ότι έχει κλείσει η μεταγραφή του “κουμπάρου” και η  μοναδική εξέλιξη είναι ότι έρχεται ως ελεύθερος, αν και τον Σεπτέμβριο είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Ο Κύπριος αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελούσε την πρώτη επιλογή των κιτρινόμαυρων για την κάλυψη της αριστερής πλευράς της αμυντικής γραμμής της ομάδας τους.

Ποδοσφαιριστής του Άρη θα πρέπει να θεωρείτε ο Νίκος Ιωάννου της Νότιγχαμ.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής που δεν είχε μέλλον στην Αγγλική ομάδα έρχεται για να κλείσει και τυπικά το θέμα της υπογραφής. Σε 1-2 ημέρες αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ανανεώνουν Σάσα και Δεληζήσης άμεσα!

 Η αγγλική ομάδα είχε αποκτήσει των Κύπριο ποδοσφαιριστή τον Σεπτέμβριο του 2020, και τα τελευταία έξι χρόνια αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ.

Στο διάστημα της παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ από το 2014 μέχρι το 2020, ο Κύπριος αριστερός μπακ (μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ), αγωνίστηκε σε 125 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (20 εξ αυτών στο Champions και στο Europa League) σκοράροντας 6 φορές, ενώ κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 Super Cup.

Αυτόν γουστάρει ο Άρης!

Μέσα μάλιστα από τις εμφανίσεις του με την κυανοκίτρινους, ο Ιωάννου κέρδισε μία θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του, μετρώντας μέχρι στιγμής 19 παρουσίες με την Κύπρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ