Ποδόσφαιρο

Οζίλ νευράκια, νευράκια; Γιατί αγόρι μου;

Οζίλ νευράκια, νευράκια; Γιατί αγόρι μου; | sports365.gr

Σοβαρή κρίση στις σχέσεις Βίτορ Περέιρα και Μεσούτ Οζίλ στην Φενερμπαχτσέ . Μετά και το νέο επεισόδιο σε αγώνα για το Europa League.  Εξαλλος ήταν ο Μεσούτ Οζίλ με την απόφαση του προπονητή του Βίτορ Περέιρα να τον αντικαταστήσει στο ματς με την Αντβέρπ. Περνώντας στη θέση του, τον Δημήτρη Πέλκα. Η Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αντβέρπ. Ένα […]

Σοβαρή κρίση στις σχέσεις Βίτορ Περέιρα και Μεσούτ Οζίλ στην Φενερμπαχτσέ . Μετά και το νέο επεισόδιο σε αγώνα για το Europa League. 

Εξαλλος ήταν ο Μεσούτ Οζίλ με την απόφαση του προπονητή του Βίτορ Περέιρα να τον αντικαταστήσει στο ματς με την Αντβέρπ. Περνώντας στη θέση του, τον Δημήτρη Πέλκα.
Η Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αντβέρπ. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει πιο κοντά τον Ολυμπιακό στην εξασφάλιση της πρόκρισης.

Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου δεν είναι το καλύτερο. Καθώς πλέον βρίσκεται στη 3η θέση του ομίλου με 2 βαθμούς και οι ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν αρχίσει από τώρα να εξαφανίζονται.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αντβέρπ, ο Μεσούτ Οζίλ πήρε φανέλα βασικού αλλά στο 66′ ο Βίτορ Περέιρα τον αντικατέστησε περνώντας στη θέση του τον Δημήτρη Πέλκα.

Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, όχι μόνο αντέδρασε στην αλλαγή του από τον προπονητή του, αλλά το έκανε και με επιδεικτικό τρόπο, κλωτσώντας μπουκάλια και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φενερμπαχτσέ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ