Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο ματς με την Ιρλανδία, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι ενόψει της τελικής ευθείας.

Πογιέτ: «Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το EURO»

– Ο Γουστάβο Πογέτ μίλησε για τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας εν όψει της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο ματς με την Ιρλανδία, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι ενόψει της τελικής ευθείας.
«Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το EURO και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Ιρλανδία ο τεχνικός της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι ενόψει της τελικής ευθείας

Πόσο κοντά είναι το EURO: «Είμαστε ρεαλιστές, γνωρίζουμε τη θέση μας στον όμιλο. Θυμάμαι την αντίδραση μου όταν έμαθα τον όμιλο. Ήταν δύσκολο και ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα των μπαράζ. Είμαστε ακόμα στην κούρσα θα συνεχίσουμε να τρέχουμε. Δεν έχουμε δικαιολογίες για αύριο, θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να νικήσουμε»

Για αν σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού: «Όσον αφορά τους επιθετικούς, προσπάθησα να δω τι κάνουν διαφορετικά στις ομάδες τους και σκοράρουν. Προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Τώρα με τους αμυντικούς έχουμε αρκετές ιδέες αλλά σε μεγάλο ποσοστό δεν θα αλλάξει τη διάταξη της ομάδας. Μην είμαστε δραματικοί, θα το δούμε αύριο»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ