Βόμβα Αλμέιδα… «Αν μείνω…»

ο Ματίας Αλμέιδα έριξε «βόμβα» χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια με τις δηλώσεις του. Παρά ταύτα δεν φάνηκε να δίνει κανείς ιδιαίτερη σημασία. Είτε γιατί μπορεί να θεωρήθηκε πως ο Αργεντινός είπε κάτι δίχως ουσιαστικό περιεχόμενο. Είτε γιατί ο επικοινωνιακός μηχανισμός της Ένωσης. Δεν ήθελε επ ουδενί την αναδειχθεί. Ως θέμα.

Ρωτήθηκε ο Αργεντινός προπονητής για τον Χατζησαφί –που χθες αγωνίστηκε ως στόπερ- του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν. Ρωτήθηκε αν τέλος πάντων θεωρεί πως ο Χατζησαφί. Μπορεί να συνεχίσει να είναι μέρος της ομάδας που ο Αργεντινός. Έχει φτιάξει εδώ και κοντά δύο χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και τι είπε ο Ματίας Αλμέιδα για τον αξιόπιστο Ιρανό;

«Εχει συμβόλαιο αυτό τη στιγμή. Θέλω να περιμένω να τελειώσει αυτή η σεζόν. Να δω πώς θα τελειώσουμε. Γνωρίζουν οι παίκτες ότι είναι σε αυτόν τον ανταγωνισμό. Κάθε ένας που τελειώνει το συμβόλαιό του θα πρέπει να δείξει ότι αξίζει. Ο Χατζισαφί είναι μεγάλος επαγγελματίας, πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικός συμπαίκτης. Αν μείνω στην ΑΕΚ έχει πιθανότητες να συνεχίσει».

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ