Ανήμπορος να εξηγήσει τι συνέβη στο ματς του «Βελοντρόμ» παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

Ανήμπορος να εξηγήσει τι συνέβη στο ματς του «Βελοντρόμ» παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα που άπλωσε ασπίδα προστασίας στον Στάνκοβιτς και για τον διαιτητή, όπως συνηθίζει από την πρώτη του στιγμή στην Ελλάδα έσπευσε να πει απλά πως « αν έκανε και κάποιο λάθος ο διαιτητής, τώρα είναι αργά».

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

«Η αλήθεια πως και εγώ ψάχνω να βρω τι έγινε. Από την άλλη διαχωρίζω το παιχνίδι. Σίγουρα αυτά τα πράγματα διαφοροποιούν το παιχνίδι. Αλλά δεν μπορώ να μείνω μόνο σ’ αυτό. Κρατάω μόνο τα πέντε, έξι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Το πρώτο ημίχρονο έχει να κάνει μ’ αυτό που γίνεται στην Ευρώπη, όταν παίζει στην έδρα της. Κάποιες φάσεις δημιούργησε ο αντίπαλος αλλα ήταν υπό έλεγχο. Μετά το πρώτο πέναλτι αλλάζει το ματς. Μετά το πρώτο έρχεται και το δεύτερο και εκεί όλα τελειώνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε, συγχαίρω τον αντίπαλο και αν έκανε και κάποιο λάθος ο διαιτητής, τώρα είναι αργά»

Αλμέιδα: «Και εγώ ψάχνω να βρω τι έγινε »

– Για το τι είπε στους παίκτες του, μετά από ένα τέτοιο ματς.

«Προσπαθώ πάντα να πάρω τον κατάλληλο χρόνο, για να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι. Εγώ στους ποδοσφαιριστές θα δείχνω πάντα εμπιστοσύνη. Και κυρίως όταν κάνουν λάθος. Διότι είμαστε μια ομάδα. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, είμαστε χαρούμενοι, όταν δεν πηγαίνουν καλά, δίνουμε την μάχη για να πάνε όλα καλά. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας. Είμαστε μέσα στην διοργάνωση. Μένω με μια περίεργη αίσθηση, πως αν μέναμε με έντεκα παίκτες, θα βλέπαμε ένα διαφορετικό θέαμα»

– Ένα σχόλιο για την άτυχη στιγμή του Στάνκοβιτς

«Πιστεύω πως τόσο ο ίδιος όσο και εκείνος ξέρουμε το λάθος. Όταν κάνει ένας τερματοφύλακας κάποιο λάθος, συνήθως το πληρώνει. Αλλά δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τον τρόπο που σκέφτομαι για τον τερματοφύλακα. Γιατί όλοι στην ζωή κάνουμε λάθη. Όλοι είδαμε το λάθος, το ξέρει και αυτός, αλλά από το λάθος θα μάθει. Και μπορεί να αλλάζει το ματς από αυτή την ενέργεια, αλλά σε προηγούμενα ματς, έβγαλε κάποιες μπάλες που πήγαιναν στα δίχτυα. Τώρα πρέπει να του δείξουμε εμπιστοσύνη».

– Για το ματς με τον ΠΑΟΚ

«Μπαίνω στην θέση των παικτών και θα ήθελα να παίξω αύριο με τον ΠΑΟΚ. Αυτή την σκέψη πρέπει να έχουμε. Να ξεχωρίζουμε τις διοργανώσεις που έχουμε. Χάσαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο. Δίνω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Και στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε αυτό που κάνουμε. Και θα αντιμετωπίσουμε έναν από τους αντιπάλους που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα»

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ