Ο Ράσφορντ έχει δεχθεί έντονη κριτική μετά το χαμένο του πέναλτι στον τελικό του EURO! Ξένοι και Άγγλοι τον κατηγορούν πως αυτός ευθύνεται για την απώλεια του τροπαίου. Ο άσσος της Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί και ρατσιστικά σχόλια, τα οποία καταδικάστηκαν φυσικά. Ο ίδιος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τα όσα έχει ακούσει τις τελευταίες […]

Ο Ράσφορντ έχει δεχθεί έντονη κριτική μετά το χαμένο του πέναλτι στον τελικό του EURO!

Ξένοι και Άγγλοι τον κατηγορούν πως αυτός ευθύνεται για την απώλεια του τροπαίου.

Ο άσσος της Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί και ρατσιστικά σχόλια, τα οποία καταδικάστηκαν φυσικά.

Ο ίδιος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τα όσα έχει ακούσει τις τελευταίες ώρες. Για αυτόν τον λόγο θέλησε να απολογηθεί για το πέναλτι που έχασε, τονίζοντας όμως πως θα επιστρέψει πιο δυνατός!

«Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και δεν ξέρω πως να περιγράψω αυτό που νιώθω αυτήν την στιγμή. Είχα μια δύσκολη χρονιά, νομίζω το αντιλήφθηκαν όλοι αυτό. Πιθανότατα πήγα στον τελικό με έλλειψη αυτοπεποίθησης. Πάντα πίστευα στον εαυτό μου στα πέναλτι αλλά [χθες] κάτι δεν πήγαινε καλά. Κατά την διάρκεια της εκτέλεσης, προσπάθησα να κερδίσω λίγο χρόνο. Πάντως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελα. Ένιωσα πως απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου.

Ένιωσα πως απογοήτευσα τους πάντες. Ένα πέναλτι ήταν το μόνο που έπρεπε να βάλω για να συνεισφέρω στην ομάδα. Μπορώ να σκοράρω πέναλτι ακόμα και στον ύπνο μου, οπότε γιατί όχι αυτό? Παίζει συνεχώς στο μυαλό μου ξανά και ξανά από όταν το χτύπησα. Πιθανότατα δεν υπάρχει καμία λέξη που να περιγράφει το συναίσθημα αυτό. Τελικός. 55 χρόνια. 1 πέναλτι. Ιστορία. Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγγνώμη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ