Ο Μάριο Χεζόνια έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους «πράσινους», με το πλάνο για την επόμενη σεζόν να… υπόσχεται Final Four! Εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας του Παναθηναϊκού, ο «Super Mario», ο  οποίος προκάλεσε αρκετό ενθουσιασμό. Βέβαια, στις αναμετρήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα και το Περιστέρι, δεν ήταν τόσο καλός. Ειδικά, στην […]

Ο Μάριο Χεζόνια έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους «πράσινους», με το πλάνο για την επόμενη σεζόν να… υπόσχεται Final Four!

Εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας του Παναθηναϊκού, ο «Super Mario», ο  οποίος προκάλεσε αρκετό ενθουσιασμό.

Βέβαια, στις αναμετρήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα και το Περιστέρι, δεν ήταν τόσο καλός. Ειδικά, στην αναμέτρηση επί του Περιστερίου για το πρωτάθλημα, οι Κασελάκης-Παπαπέτρου, παίκτες στην ίδια θέση με τον Χεζόνια, «έβγαλαν τα κάστανα απ’ τη φωτιά».

Φυσικά, ένας παίκτης προερχόμενος από το NBA, σίγουρα χρειάζεται και κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να εγκλιματιστεί πλήρως. Ο ίδιος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο NBA στα τέλη Αυγούστου. Με έξι μήνες αποχής απ’ το μπάσκετ, ήρθε στον ΠΑΟ. Άρα, λογικά κάπως τα σκαμπανεβάσματά του.

Την επόμενη χρονιά, αν τελικά μείνει στο ΟΑΚΑ, θα δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Άλλωστε, ο Κροάτης θα έχει κάνει και την προετοιμασία του το καλοκαίρι. Ο παίκτης είναι ξεκάθαρος ως προς το μέλλον του στον ΠΑΟ, θέλει σαν τρελός να φορά τα πράσινα και τη νέα σεζόν.

Και μεγάλο του όνειρο είναι να τον δουν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» και να τον αποθεώσουν.

Όμως, ο Χεζόνια έχει μια σύνδεση με την Μπαρτσελόνα. Σε ενδεχόμενη πρότασή της, ποια θα ήταν η απάντηση του Κροάτη;

Πάντως, το σενάριο που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες είναι εκείνο της επιστροφής του στο NBA. Τουλάχιστον, όχι άμεσα…

Ανεβαίνει επίπεδο ο ΠΑΟ, στόχος το Final Four…

Αν τελικά μείνει στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια, μείνει ο Μήτογλου, μείνει κι ο Παπαπέτρου, μείνει ο Νέντοβιτς, συν τον Παπαγιάννη, ο ΠΑΟ φτιάχνει μια ομάδα με όραμα.

Εάν ειδικά πάρει και έναν «άσσο», επιπέδου Λορέντζο Μπράουν, τότε το όνειρο του Final Four δεν είναι και απίθανο! Ειδικά, αν το ΟΑΚΑ γεμίσει από φιλάθλους, που θα δίνουν τη δική τους ώθηση στην ομάδα τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ