Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε την υπέρβαση στην Μόσχα με την ανώτερη ΤΣΣΚΑ σε ένα παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Και εάν στο παρελθόν οι Ερυθρόλευκοι είχαν αναπτύξει “πελατειακή” σχέση σήμερα μετά την πρώτη περίοδο το γήπεδο ήταν κατηφορικό και λογικά πήγε ο αγώνας στα πολλά με λίγα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε έντονα […]

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε την υπέρβαση στην Μόσχα με την ανώτερη ΤΣΣΚΑ σε ένα παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Και εάν στο παρελθόν οι Ερυθρόλευκοι είχαν αναπτύξει “πελατειακή” σχέση σήμερα μετά την πρώτη περίοδο το γήπεδο ήταν κατηφορικό και λογικά πήγε ο αγώνας στα πολλά με λίγα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε έντονα και είδε δύο τεχνικές ποινές, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τους Ρώσους.

ΤΣΣΚΑ -Ολυμπιακός 80-61

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, η οποία κέρδισε με 80-61, για την 7η σερί νίκη της και πήγε στο 9-3, σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που πήγαν στο 5-5. Η διαφορά ήταν εμφανής, με τους «ερυθρόλευκους»- που μαζεύτηκαν πριν λίγες μέρες και πάλι όλοι μαζί (έλειπε ο Χάρισον από το ματς) μετά τον κορονοϊό που τους «κτύπησε» -να φαίνεται πως ψάχνουν ξανά τη χημεία τους, ενώ οι Μοσχοβίτες τους «μπλόκαραν» και επιθετικά. Είναι ενδεικτικό ότι σε 2ο και 3ο δεκάλεπτο σκόραραν 19 πόντους σύνολο, όσους είχαν μόνο στο 1ο δεκάλεπτο.

Ήττα για τον Ολυμπιακό στη Μόσχα - newsique.gr

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχασε… λογικά από μία σαφώς καλύτερη ομάδα, που έφτασε πλέον τις έφτα σερί νίκες και τις εννιά συνολικά σε 12 ματς. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έπεσε στο 5-5.

Κορυφαίος των νικητών ο εξαιρετικός Μάικ Τζέιμς (16 πόντοι, 7 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα), ενώ από τον Ολυμπιακό πάλεψε ο Χασάν Μάρτιν, με 10 πόντους και 5/7 δίποντα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ