Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ Ελληνίδα αθλήτρια της πάλης κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 53κ. και το χρυσό μετάλλιο, νικώντας στον τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο πάλης που διεξάγεται στο Βελιγράδι την Πολωνή Ζάσινα. Φοβερή εμφάνιση από την Μαρία Πρεβολαράκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να μην έχει αντίπαλο ούτε στον τελικό και να κατακτά […]

Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ Ελληνίδα αθλήτρια της πάλης κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 53κ. και το χρυσό μετάλλιο, νικώντας στον τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο πάλης που διεξάγεται στο Βελιγράδι την Πολωνή Ζάσινα.

Φοβερή εμφάνιση από την Μαρία Πρεβολαράκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να μην έχει αντίπαλο ούτε στον τελικό και να κατακτά το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα. Η  Περβολαράκη επικράτησε με 5-1 της Ζάσινα από την Πολωνία στον τελικό των 53 κιλών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης γυναικών που διεξάγεται στη Σερβία και κατέκτησε την πρώτη θέση στον κόσμο.

Το τελικό 5-1 της έφερε φυσικά το χρυσό μετάλλιο, αλλά μία παρατήρηση που δέχθηκε από τους διαιτητές της στέρησε το δικαίωμα να πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ. Να κατακτήσει δηλαδή το χρυσό μετάλλιο, χωρίς να έχει χάσει σημείο στη διοργάνωση.

Η 29χρονη πρωταθλήτρια απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα φαβορί ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ