Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες , όπως λέει ο λαός. Η Κατερίνα Στεφανίδη μας έχει προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαράς και περηφάνιας. Ωστόσο, η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ μας χάρισε και γέλιο. Η Κατερίνα Στεφανίδη είχε ένα αστείο περιστατικό. Η ίδια δε θέλησε να το κρατήσει για τον εαυτό της άλλα το μοιράστηκε μέσ του […]

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες , όπως λέει ο λαός. Η Κατερίνα Στεφανίδη μας έχει προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαράς και περηφάνιας. Ωστόσο, η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ μας χάρισε και γέλιο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είχε ένα αστείο περιστατικό. Η ίδια δε θέλησε να το κρατήσει για τον εαυτό της άλλα το μοιράστηκε μέσ του Twitter με τον κόσμο. Στην απόπειρα να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό της, χάρισε ένα τρομερά αστείο σκηνικό.

“Χθες μπήκα στο αμάξι και ένα τέταρτο προσπαθούσα να το βάλω μπρος και δεν έλεγε να ξεκινήσει. Είδα βιντεάκια, πήρα και τον άντρα μου τηλέφωνο να με βοηθήσει. Τι τηλεφωνική λύση να μου βρει ο καημένος που είχα μπει σε αμάξι άλλου, τουλάχιστον ήταν ίδιο χρώμα και μοντέλο” ανέφερε συγκεκριμένα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα