Ότι και να πούμε για τον μεγάλο θρύλο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είναι λίγο. Ακόμα ένα τεράστιο ρεκόρ από τον Βασίλη Σπανούλη αφού από σήμερα είναι ο πρώτος σκόρερ στην συνολική  ιστορία της Euroleague. Όταν οι παλιότεροι την θυμούνται από το 1958 ως «Κύπελλο Πρωταθλητριών». Ο Σπανούλης έχοντας ξεπεράσει τους 14 πόντους στον αγώνα του Βελιγραδίου […]

Ότι και να πούμε για τον μεγάλο θρύλο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είναι λίγο. Ακόμα ένα τεράστιο ρεκόρ από τον Βασίλη Σπανούλη αφού από σήμερα είναι ο πρώτος σκόρερ στην συνολική  ιστορία της Euroleague. Όταν οι παλιότεροι την θυμούνται από το 1958 ως «Κύπελλο Πρωταθλητριών».

Ο Σπανούλης έχοντας ξεπεράσει τους 14 πόντους στον αγώνα του Βελιγραδίου προσπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος είχε 4322 πόντους, αφού ο Ισπανός είχε προλάβει για λίγα χρονια να παίξει και στην παλιά της μορφή.

Τι άλλο να περιμένουμε από την μεγάλο Σπανούλη;

Να φτάσει τους 4.894 πόντους του Νίκου Γκάλη και να γίνει πρώτος σκόρερ όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Θέλει περισσότερους από 300… Δύσκολο αλλά με αυτόν τον άνθρωπο ποτέ μη λες ποτέ!!!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ