Ιδιαίτερες οι τιμές για τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έδωσαν άλλη διάσταση στο αφιέρωμα στην λαμπρή καριέρα του Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Με ομιλίες και συγκινητικά βίντεο. Ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε: «Έκανα ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στο μπάσκετ, έμαθα πάρα πολλά πράγματα ως άνθρωπος. Έκανα μια πολύ όμορφη οικογένεια, έζησα στιγμές που […]

Ιδιαίτερες οι τιμές για τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έδωσαν άλλη διάσταση στο αφιέρωμα στην λαμπρή καριέρα του Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Με ομιλίες και συγκινητικά βίντεο.

Ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε:

«Έκανα ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στο μπάσκετ, έμαθα πάρα πολλά πράγματα ως άνθρωπος. Έκανα μια πολύ όμορφη οικογένεια, έζησα στιγμές που δεν φανταζόμουν, αν και πάντα είχα υψηλούς στόχους. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα πετύχω όσα είχα γύρω μου με τους συμπαίκτες και τους προπονητές, όλα αυτά. Είναι σαν παραμύθι για εμένα. Υπήρξαν και καλές και άσχημες στιγμές. Οι άσχημες με σκληραγώγησαν, με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και παίκτη και με έκαναν και να χάσω και τα μαλλιά μου».

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη η οποία βούρκωσε μετά το συγκινητικό βίντεο το οποίο είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της ομάδας για να τιμήσουν τον «Kill Bill».

«Προσπάθησα να είμαι ένας σωστός άνθρωπος, να έχω αρχές μέσα και έξω από το γήπεδο και στο τέλος της ημέρας το σημαντικότερο είναι ότι ενέπνευσα πολλά παιδιά, αθλητές, κόσμο, μέσα από αυτή τη σταδιοδρομία για να είναι μαχητές και να μην τα παρατούν ποτέ. Αυτή ήταν η φιλοσοφία μου, δεν τα παρατούσα ποτέ, διεκδικούσα αυτό που είχα στο μυαλό μου», συμπλήρωσε.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας:

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου που τα είχε πάντα όλα έτοιμα, ήταν πάντα δίπλα μου. Τα παιδιά μου που είχαν παράπονα και ερωτήσεις, τον αδελφό μου και τη μητέρα μου που καλλιέργησαν τον χαρακτήρα μου. Τον μάνατζέρ μου που είμαστε πάνω από 20 χρόνια μαζί, πάντα ήταν δίπλα μου και βοήθησε να γίνει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό και άλλαξε την ιστορία και τη δική μου.

Είμαι πολύ περήφανος, νιώθω πολύ γεμάτος. Όταν τελειώνουν οι αθλητές, έχω ακούσει για κατάθλιψη, εγώ νιώθω όμορφα, πολύ γεμάτος. Πιστεύω ότι το τερμάτισα, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Έδωσα και την ψυχή μου. Ήμουν και υγιής, ήμουν και τραυματίας, τελείωσα όρθιος το μπάσκετ».

Χρυσό μετάλλιο με τους νέους

Το καλοκαίρι του 2002 η εθνική νέων κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Θάλασσα από τίτλους

Οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων παρέταξαν όλους τους τίτλους και τα μετάλλια που κατέκτησε ο “Kill Bill” στη διάρκεια της καριέρας του, ενώ το Cube που βρίσκεται στην οροφή κατέβηκε στο παρκέ, για να κάνει ακόμη πιο όμορφο το σκηνικό.

Ο Βασίλης Σπανούλης ανάμεσα στα τρόπαια που κατάκτησε

Συγκινητικός ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος με μήνυμα-βίντεο που έστειλε εκθείασε τον Βασίλη Σπανούλη και μίλησε για την εξέλιξη του μπάσκετ αλλά και την δική του, αναφέροντας:

«Σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για το μπάσκετ και για εμένα. Τη νοοτροπία σου λίγοι την είχαν. Γι’ αυτό ήσουν από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Δεν ήσουν ο πιο ψηλός ή ο πιο γρήγορος ή ο πιο δυνατός, αλλά ήσουν killer και δούλευες σκληρά. Έμαθα πάρα πολλά για εσένα και συνεχίζω.

Όπως εσύ πήρες τη σκυτάλη από τον Γκάλη, έτσι την παίρνω κι εγώ από εσένα. Σε αγαπάμε. Να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου. Μάθαμε πολλά από τον Γκάλη, μάθαμε πάρα πολλά και από εσένα. Χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ