Η υπόθεση οχτάδα τελικά έγινε όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό για τον Ολυμπιακό και σήμερα βγαίνει ότι οι Αγγελόπουλοι έκλεισαν τον  Κώστα Κουφό. Και δεν θα σταθούμε στο αν είναι ο ενδεδειγμένος παίχτης που ήθελαν οι ερυθρόλευκοι, αλλά στο γιατί τώρα, που όλα έχουν κριθεί, και όχι 1-2 μήνες πιο πριν που η υπόθεση οχτάδα ήταν […]

Η υπόθεση οχτάδα τελικά έγινε όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό για τον Ολυμπιακό και σήμερα βγαίνει ότι οι Αγγελόπουλοι έκλεισαν τον  Κώστα Κουφό. Και δεν θα σταθούμε στο αν είναι ο ενδεδειγμένος παίχτης που ήθελαν οι ερυθρόλευκοι, αλλά στο γιατί τώρα, που όλα έχουν κριθεί, και όχι 1-2 μήνες πιο πριν που η υπόθεση οχτάδα ήταν ζεστή και εντελώς ορθάνοιχτη. 

Καλό θα είναι κάποια στιγμή να καταλάβουμε το σκεπτικό τους για την χρονιά που ουσιαστικά χάθηκε…

 Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κώστα Κουφό. Οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει σε όλα για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι και option να τη διατηρήσουν και την επόμενη σεζόν. Η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται τελειωμένη αφού μένουν μόνο ορισμένες λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός πρόλαβε την καταληκτική ημερομηνία των μεταγραφών στην Euroleague (24/02) και έτσι ο Ελληνας σέντερ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής κανονικά στη διοργάνωση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ