Το αμερικανικό περιοδικό TIME  ανακοίνωσε τον αθλητή της χρονιάς για το 2020 και επέλεξε τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ ΛεΜπρον Τζέιμς, και όχι μόνο για τις εξαιρετικές αθλητικές επιδώσεις του. Όχι μόνο για την κατάκτηση του τίτλου με τους Λέικερς του Λος Άντζελες, αλλά και για τις παρεμβάσεις του σε κοινωνικά θέματα, όπως είναι η […]

Το αμερικανικό περιοδικό TIME  ανακοίνωσε τον αθλητή της χρονιάς για το 2020 και επέλεξε τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ ΛεΜπρον Τζέιμς, και όχι μόνο για τις εξαιρετικές αθλητικές επιδώσεις του.

Όχι μόνο για την κατάκτηση του τίτλου με τους Λέικερς του Λος Άντζελες, αλλά και για τις παρεμβάσεις του σε κοινωνικά θέματα, όπως είναι η καταπολέμηση του ρατσισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ, ο οποίος κατέκτησε τέταρτη φορά το δαχτυλίδι στο μαγικό κόσμο του NBA, και μάλιστα με τρεις διαφορετικές ομάδες (Κλίβελαντ Καβαλίερς, Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Λέικερς), είχε σημαντική συμβολή στη συμμετοχή των πολιτών στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, στο πλαίσιο της εκστρατείας «περισσότερο από μία ψήφο», ταχθείς δημοσίως υπέρ της εκλογής του Τζον Μπάιντεν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ