Η γιορτή του ΝΒΑ πλησιάζει και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε όλους τους διαγωνιζόμενους σε καρφώματα, τρίποντα, και επιδεξιότητες. Γνωστά ονόματα, με νέες παρουσίας, αλλά και μερικές μεγάλες αρνήσεις. Ανακοινώθηκαν τα ξημερώματα οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς των καρφωμάτων, των τριπόντων και των επιδεξιοτήτων στο πλαίσιο του All-Star Game που θα διεξαχθεί στην Ατλάντα […]

Η γιορτή του ΝΒΑ πλησιάζει και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε όλους τους διαγωνιζόμενους σε καρφώματα, τρίποντα, και επιδεξιότητες. Γνωστά ονόματα, με νέες παρουσίας, αλλά και μερικές μεγάλες αρνήσεις.

Ανακοινώθηκαν τα ξημερώματα οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς των καρφωμάτων, των τριπόντων και των επιδεξιοτήτων στο πλαίσιο του All-Star Game που θα διεξαχθεί στην Ατλάντα στις 7 Μαρτίου.

Ο διαγωνισμός επιδεξιότητας και ο διαγωνισμός των τριπόντων θα διεξαχθούν πριν από το All-Star Game, ενώ ο διαγωνισμός καρφωμάτων έχει οριστεί για το ημίχρονο.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση για συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό καρφωμάτων. Κριτές στον διαγωνισμό θα είναι οι Τζέισον Ρίτσαρντσον, Ντομινίκ Γουίλκινς, Ντι Μπράουν, Τζος Σμιθ και Σπαντ Γουέμπ. Υπενθυμίζεται πως απών από τον φετινό διαγωνισμό θα είναι και ο περσινός νικητής, Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ.

Διαγωνισμός επιδεξιοτήτων:

Ρόμπερτ Κόβινγκτον (Πόρτλαντ)

Λούκα Ντόνσιτς (Ντάλας)

Κρις Πολ (Φοίνιξ)

Τζούλιους Ραντλ (Νέα Υόρκη)

Ντομάντας Σαμπόνις (Ιντιάνα)

Νίκολα Βούτσεβιτς (Ορλάντο)

Διαγωνισμός τριπόντων:

Ντέβιν Μπούκερ (Φοίνιξ)

Τζέιλεν Μπράουν (Βοστώνη)

Στέφεν Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ)

Ζακ ΛαΒίν (Σικάγο)

Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα)

Τζέισον Τέιτουμ (Βοστώνη)

Διαγωνισμός καρφωμάτων:

Άνφερνι Σίμονς (Πόρτλαντ)

Κάσιους Στάνλεϊ (Ιντιάνα)

Ομπι Τόπιν (Νέα Υόρκη)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ