Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να προσφέρει θέαμα και να γράφει ιστορία, καθώς πλέον βρίσκεται σε αρκετά περίοπτη θέση στην ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκαρφαλώνει σε νέες κορυφές και γράφει ιστορία. Στην αναμέτρηση επί των Γκρίζλις, ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς ανέβηκε ψηλότερα σε δύο λίστες. Ο Γιάννης μας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, έχοντας […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να προσφέρει θέαμα και να γράφει ιστορία, καθώς πλέον βρίσκεται σε αρκετά περίοπτη θέση στην ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκαρφαλώνει σε νέες κορυφές και γράφει ιστορία. Στην αναμέτρηση επί των Γκρίζλις, ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς ανέβηκε ψηλότερα σε δύο λίστες.

Ο Γιάννης μας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, έχοντας πετύχει νταμπλ-νταμπλ, ενώ ήταν ένα βήμα πριν το τρίπλ-νταμπλ.

Είχε 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε στην τρίτη θέση των σκόρερ, όπως επίσης και στην τρίτη θέση των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία των Μπακς.

Μάλιστα, ο «Greek Freak» πέρασε σημαντικά ονόματα στην ιστορία των «ελαφιών», όπως τον σπουδαίο Σίντνεϊ Μονκρίφ, στους σκόρερ. Όπως επίσης και τον Μπράιαν Γουίντερς στους πασέρ.

Δείτε παρακάτω τους πέντε κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς:

Καρίμ Αμπντουλ-Τζαμπάρ – 14.211 πόντοι

Γκλεν Ρόμπινσον – 12.010 πόντοι

Γιάννης Αντετοκούνμπο – 11.617 πόντοι

Σίντνεϊ Μονκρίφ – 11.591 πόντοι

Μάικλ Ρεντ – 11.554 πόντοι

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τους πέντε κορυφαίους πασέρ των Μιλγουόκι Μπακς:

Πολ Πρέσι – 3.272 ασίστ

Σίντνεϊ Μονκρίφ – 2.689 ασίστ

Γιάννης Αντετοκούνμπο – 2.480 ασίστ

Μπράιαν Γουίντερς – 2.479 ασίστ

Κουίν Μπάκνερ – 2.391 ασίστ

Όπως καταλαβαίνετε, μετά και την Supermax επέκταση που υπέγραψε ο ίδιος τον περασμένο Δεκέμβρη, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μένει στο Μιλγουόκι για τα επόμενα πέντε χρόνια, έχοντας ως απολαβές το αστρονομικό ποσό των 228,2 εκατ. δολλαρίων, εύκολα θα ξεπεράσει εκείνους που έχει από πάνω στις εν λόγω λίστες.

Μην ξεχνάτε πως, η συμφωνία του «Greek Freak» είναι κι η μεγαλύτερη στην ιστορία του NBA, με τον ίδιο να ξεπερνά το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2017 ο Ουέστμπρουκ.

Οι κορυφές λοιπόν είναι για να τις… κατακτά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ