Η καραντίνα και όλα όσα ακολούθησαν, είχαν σαν συνέπεια να καθυστερήσει η σεζόν 2019/20, και έτσι το ΝΒΑ αποφάσισε πως η νέα σεζόν θα πρέπει να  ξεκινήσει πριν τα Χριστούγεννα. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι σε κατάσταση σοκ, αφού ο πολύτιμος Κλέι Τόμπσον θα χάσει όλη τη σεζόν 2020/21, τη δεύτερη συνεχόμενη, και ψάχνουν ήδη […]

Η καραντίνα και όλα όσα ακολούθησαν, είχαν σαν συνέπεια να καθυστερήσει η σεζόν 2019/20, και έτσι το ΝΒΑ αποφάσισε πως η νέα σεζόν θα πρέπει να  ξεκινήσει πριν τα Χριστούγεννα. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι σε κατάσταση σοκ, αφού ο πολύτιμος Κλέι Τόμπσον θα χάσει όλη τη σεζόν 2020/21, τη δεύτερη συνεχόμενη, και ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ο γκαρντ των Ουόριορς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα μείνει εκτός για δεύτερη σερί σεζόν, μετά από την 2019-20, την οποία έχασε λόγω χιαστού.

Ο Τόμπσον τραυματίστηκε στη διάρκεια μίας προπόνησης στο Λος Άντζελες με άλλους παίκτες του ΝΒΑ και άμεσα προγραμματίστηκε να γίνει μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Ο Τόμπσον έχει 19.5 πόντους από 55% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο, 85% στις βολές, 3.5 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 33.1 λεπτά συμμετοχής σε 615 αγώνες κανονικών περιόδων από το 2011 έως σήμερα, έχοντας χάσει ολόκληρη τη σεζόν 2019/20.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ