Η ήττα σοκ του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις και η σημερινή ήττα στο Μιλάνο έκαναν πια την υπόθεση οχτάδα ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό; Δεν μπορούσε και φάνηκε και στις δύο περιπτώσεις που έφτασε σε απόσταση βολής, δεν είχε το καθαρό μυαλό και τις δυνάμεις να κάνει την αντροπή. Αρμανί – Ολυμπιακός 90 – 79 […]

Η ήττα σοκ του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις και η σημερινή ήττα στο Μιλάνο έκαναν πια την υπόθεση οχτάδα ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό; Δεν μπορούσε και φάνηκε και στις δύο περιπτώσεις που έφτασε σε απόσταση βολής, δεν είχε το καθαρό μυαλό και τις δυνάμεις να κάνει την αντροπή.

Αρμανί – Ολυμπιακός 90 – 79

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την 3η ήττα του στα τελευταία 4 παιχνίδια του, συνεχίζοντας να χάνει έδαφος για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Πειραιώτες έφτασαν να χάνουν με 44-26 στο 18′, έφερε το σκορ στα ίσα (60-60) στην 3η περίοδο, μείωσε σε 81-79 στο 38′, αλλά στη συνέχεια ξέμεινε από δυνάμεις. Ξεχώρισαν οι Σλούκας (17π, 7ασ) και Βεζένκοφ (18π, 10ρ), οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Για είκοσι λεπτά, ο Ολυμπιακός έδειχνε πως είχε ξεχάσει ότι το ματς στην Ιταλία ήταν… τελικός. Η Αρμάνι ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος και έκανε σχεδόν ό,τι ήθελε στο παρκέ, όμως οι Πειραιώτες ξύπνησαν στο δεύτερο ημίχρονο, επέστρεψαν και δημιούργησαν συνθήκες πραγματικού ντέρμπι.

Αρμάνι Μιλάνο- Ολυμπιακός 90-79: Τον πλήγωσαν Πάντερ και λάθη

Όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά και εκεί η Αρμάνι ήταν ανώτερη: Με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα… καθάρισε το παιχνίδι (90-79) και ανέβηκε στο 14-7. Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και ο Κέβιν Πάντερ, που ήταν εκπληκτικός (27 πόντοι, 5 ασίστ), ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Μάλκολμ Ντιλέινι (16 πόντοι, 5 ασίστ), που είχε ένα μεγάλο τρίποντο στο τέλος, το οποίο με την σειρά του έδωσε… ώθηση για την τελική διαφορά των έντεκα πόντων.

Αντίθετα, τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Ολυμπιακό, που έπεσε στο 11-11 και ψάχνει άμεσα μεγάλες νίκες για να κυνηγήσει την οκτάδα. Οι Κώστας Σλούκας (17 πόντοι, 7 ασίστ, 5/7 τρίποντα) και Σάσα Βεζένκοφ (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ) πάλεψαν, όμως έλειψε η σταθερότητα από τους υπόλοιπους παίκτες. Τέσσερα λεπτά έμεινε στο παρκέ ο Βασίλης Σπανούλης, που δεν πήρε καν προσπάθεια για σουτ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ