Η ήττα σοκ του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις χρειάζεται ψυχολογική εξήγηση. Με 7 πόντους μπροστά και την μπάλα δική του και τελικά να χάνεις 8 δέκατα του δευτερολέπτου δικό σου αγώνα. Δεν υπάρχουν πια ρεαλιστικές ελπίδες για οχτάδα, παρά μόνο αν κάνει τρελό σερί νικών. Λάθος των Αγγελόπουλων η μη ενίσχυσης της ομάδας. Τα ριμπάουντ […]

Η ήττα σοκ του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις χρειάζεται ψυχολογική εξήγηση. Με 7 πόντους μπροστά και την μπάλα δική του και τελικά να χάνεις 8 δέκατα του δευτερολέπτου δικό σου αγώνα. Δεν υπάρχουν πια ρεαλιστικές ελπίδες για οχτάδα, παρά μόνο αν κάνει τρελό σερί νικών. Λάθος των Αγγελόπουλων η μη ενίσχυσης της ομάδας. Τα ριμπάουντ έκριναν τον αγώνα με τους Λιθουανούς να κάνουν πάρτι κάτω από τα καλάθια.

Με τρία λεπτά για τη λήξη να προηγείται με 72-79, ύστερα από τρίποντα των Σπανούλη και Πρίντεζη. Όχι απλά να μην το τελειώνει, αλλά να δέχεται 4 γρήγορους πόντους… δώρο από τον ίδιο (με μοιραίο στο τέλος τον Σλούκα) και να χάνει το παιχνίδι μέσα από τα χέρια του.

Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός 81 – 79

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 81-79 στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις για την 21η αγωνιστική της Euroleague και πήγε στο 11-10, τη στιγμή που η αντίπαλός του- η οποία μετράει 6 σερί νίκες στο γήπεδό της απέναντί του- τον προσπέρασε στο 12-9 και δίπλωσε τις νίκες απέναντί του. Όχι απλά τον έχει από κάτω αλλά έχει και την ισοβαθμία στη μάχη για την 8άδα.

Όλα κρίθηκαν στο φινάλε, όταν ο Ουόλκαπ έκλεψε την μπάλα από τον Σλούκα (16 πόντοι και 6 ασίστ αλλά και 6 λάθη) και με λέι απ έγραψε το τελικό σκορ. Κρίμα για την καλή εμφάνιση των Πρίντεζη (16π.) και Βεζένκοφ (11π, 7 ριμπ.), ενώ και ο Σπανούλης ήταν εξαιρετικός.

Πλέον με 2 ήττες από την Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός δεν τη θέλει σε ισοβαθμία ενώ έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της οχτάδας και η Φενέρμπαχτσε. Οι Πειραιώτες έχουν 13 αγώνες μπροστά τους για να δείξουν πόσο σκληροί κι ανθεκτικοί είναι

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζαλγκίρις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ