Ο Τζέραρντ είναι ένας εκ των «ζωντανών-θρύλων» της ομάδας του Λιμανιού, και δεν έκρυψε την επιθυμία να μπορούσε στο μέλλον να γίνει προπονητής στην Λίβερπουλ. όταν ο Κλοπ αποφασίσει να φύγει, και φυσικά υπάρχει πρόταση. Παραδέχθηκε ότι ονειρεύεται να επιστρέψει στους «κόκκινους» ως προπονητής, κατέστησε σαφές ότι αν το κάνει, αυτό θα γίνει όταν θα αισθάνεται […]

Ο Τζέραρντ είναι ένας εκ των «ζωντανών-θρύλων» της ομάδας του Λιμανιού, και δεν έκρυψε την επιθυμία να μπορούσε στο μέλλον να γίνει προπονητής στην Λίβερπουλ. όταν ο Κλοπ αποφασίσει να φύγει, και φυσικά υπάρχει πρόταση.

Παραδέχθηκε ότι ονειρεύεται να επιστρέψει στους «κόκκινους» ως προπονητής, κατέστησε σαφές ότι αν το κάνει, αυτό θα γίνει όταν θα αισθάνεται έτοιμος.

«Αλλά έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο (σ.σ. ο Γιούργκεν Κλοπ), αν όχι τον καλύτερο. Ας αφήσουμε αυτό, να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο σύλλογος ήταν καταπληκτικός μαζί μου καθ΄ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, παρακολουθώ ακόμα όλους τους αγώνες, η σχέση μου είναι ακόμα πολύ δυνατή κι έχω ακόμα παλιούς συμπαίκτες που παίζουν στην ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πούμε γι ‘αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψω το μέλλον. Επειδή ήμουν καλός παίκτης στην Λίβερπουλ, δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι θα είμαι ο επόμενος προπονητής. Ξέρετε και ξέρω, ότι αν κάποια ημέρα, αυτή η θέση γίνει διαθέσιμη, θα υπάρχει μια ουρά μήκους ενός χιλιομέτρου, γεμάτη από κορυφαίους προπονητές».

Steven Gerrard Will Leave Liverpool, Perhaps for M.L.S. - The New York Times

Το συμβόλαιο του Τζέραρντ με τη Ρέιντζερς, τελειώνει το 2024, την ίδια χρονιά μαζί με του Γιούργκεν Κλοπ σττη Λίβερπουλ. Έχουμε από την μια… το ‘θέλω να κοουτσάρω τη Λίβερπουλ, όταν η δουλειά θα είναι διαθέσιμη’ του Στίβεν, και από την άλλη “ο Τζέραρντ θα πρέπει να είναι αυτός που θα με αντικαταστήσει -αν με διώξουν αύριο” του Γιούργκεν, καταλαβαίνουμε ότι καλλιεργείτε το έδαφος για την έλευση του μεγάλου αρχηγού στην ομάδα της καρδιάς του, όταν ο Γερμανός αποφασίσει να φύγει.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να επιστρέψει στον θρόνο της Σκωτίας. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η δουλεία του θρύλου της Λίβερπουλ έχει αρχίσει να αποδίδει στο μάξιμουμ.

Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει πάρει τα πάντα σε τρόπαιο, πλην πρωταθλήματος. Δεν μπόρεσε να το καταφέρει μετά από 18 χρόνια με τη Λίβερπουλ, αλλά μπορεί να το καταφέρει σε δυο χρονιές με τη Ρέιντζερς!

Συνολικά 11 κατακτήσεις τροπαίων στα 18 χρόνια παρουσίας του στον Αγγλικό σύλλογο, σίγουρα λέει πολλά αυτό το γεγονός. Δύο κύπελλα Αγγλίας τη σεζόν 2001 και 2006, 3 Λιγκ Καπ, το 2001, το 2003, αλλά και το 2012, καθώς και δύο FA Community Shield, τη σεζόν 2001 και 2006.

Ο 40χρονος προπονητής εντοπίζει γρήγορα τα λάθη και φροντίζει να μην ξανασυμβούν. Και έτσι, η άμυνα των «Gers» έπαψε να δέχεται φθηνά γκολ. Η συνταγή του Κλοπ που μεταμόρφωσε τη Λίβερπουλ σε πρωταθλήτρια Αγγλίας κι Ευρώπης, αποτελεί το Α και το Ω και για τον Τζέραρντ.

Η προπονητική δουλειά του «Stevie» είναι σίγουρο ότι έχει βγει από τις τεράστιες  εμπειρίες του ως ποδοσφαιριστής στη Λίβερπουλ, αλλά και από την πιο σύντομη δουλειά στις ακαδημίες της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ