Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έμεινε για πρώτη φορά μετά το 2005, για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ! Από το 2017 παραμένει χωρίς νίκη για 5 αγώνες η ομάδα του Κλοπ, και χωρίς γκολ  για 4 παιχνίδια. Ο κατήφορος συνεχίζεται και το θέμα του γκολ είναι ένας γόρδιος δεσμός που ζητά λύση.  Έσπασε το πολύ […]

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έμεινε για πρώτη φορά μετά το 2005, για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ! Από το 2017 παραμένει χωρίς νίκη για 5 αγώνες η ομάδα του Κλοπ, και χωρίς γκολ  για 4 παιχνίδια. Ο κατήφορος συνεχίζεται και το θέμα του γκολ είναι ένας γόρδιος δεσμός που ζητά λύση.

 Έσπασε το πολύ μεγάλο ρεκόρ για το αήττητο στα εντός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ μετά από τρεις ποδοσφαιρικές σεζόν. 69 αγώνες άντεξε το κάστρο του Άνφιλντ.

Λίβερπουλ – Μπέρνλι 0 – 1

Μεγάλα ζόρια για την Λίβερπουλ κόντρα στην Μπέρνλι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με 0-0, κυρίως επειδή ο Ντιβόκ Οριγκί… κατάφερε να χάσει μια μοναδική ευκαιρία, όταν βγήκε εντελώς μόνος του προ του Νικ Πόουπ, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Χαμός στο ημίχρονο

Μίνι σύρραξη επικράτησε με το σφύριγμα λήξης του πρώτου μέρους ανάμεσα σε Λίβερπουλ – Μπέρνλι. Ο Φαμπίνιο των γηπεδούχων και ο Μπαρνς των φιλοξενούμενων έκαναν την αρχή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν κι άλλοι. Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ αρχικά ο Γιούργκεν Κλοπ έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια με το σφύριγμα της λήξης, ακούγοντας πίσω την ένταση, επέστρεψε και εν συνεχεία η κάμερα τον έδειξε να τα λέει σε έντονο ύφος με τον τεχνικό της Μπέρνλι, Σον Ντάις.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που κάνουν σπορ

Μονόλογος το δεύτερο ημίχρονο για την γηπεδούχο, αλλά το γκολ πλέον έχει γίνει επιστήμη για την ομα΄δα του Γιούργκεν Κλοπ που έμεινε για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη και για 4ο αγώνα χωρίς να σκοράρει. 

Η Λίβερπουλ όχι μόνο δεν μπορούσε να βάλει γκολ στη Μπέρνλι, αλλά στο 83′ βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η Μπέρνλι αμυνόταν διαρκώς στο Άνφιλντ απέναντι στη Λίβερπουλ, ώσπου στο 82′ ο Άλισον ανέτρεψε τον Μπαρνς και ο Μάικ Ντιν καταλόγισε πέναλτι.

Στο 83′ ο Μπαρνς σκόραρε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 0-1, στον αγώνα για την 18η αγωνιστική της Premier League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ