Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρώτη στο πρωτάθλημα και συμπλήρωσε δεκατέσσερεις αγωνιστικές αήττητη με 11-3-0 μετά την σημερινή της νίκη για το Κύπελλο Αγγλίας επί της μεγάλης αντιπάλου της Λίβερπουλ που με την σειρά της στους τελευταίους επτά αγώνες της έχιε μόλις μια νίκη. Στον προηγούμενο αγώνα της έσπασε και το μεγάλο αήττητο ρεκόρ του Άνφιλντ από […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρώτη στο πρωτάθλημα και συμπλήρωσε δεκατέσσερεις αγωνιστικές αήττητη με 11-3-0 μετά την σημερινή της νίκη για το Κύπελλο Αγγλίας επί της μεγάλης αντιπάλου της Λίβερπουλ που με την σειρά της στους τελευταίους επτά αγώνες της έχιε μόλις μια νίκη. Στον προηγούμενο αγώνα της έσπασε και το μεγάλο αήττητο ρεκόρ του Άνφιλντ από την Μπέρνλι. Η κατηφόρα συνεχίζεται για την ομάδα του Κλοπ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάνει ένα σπορ

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  3- 2

Η κορυφή της Premier League είναι… κόκκινη, αλλά με την φόρα που έχει πάρει η αρμάδα του Σόλσκιερ θέλει να τα κοκκινήσει όλα με το δικό της χρώμα. Αυτό…το διαβολικό κόκκινο.

Σε μια ματσάρα με πολλες συγκινήσεις, πέντε γκολ και ανατροπές η Γιουνάιτεντ πήρε την μεγάλη νίκη και την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Σε μία απίθανη αναμέτρηση στο «Όλντ Τράφορντ», Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έδωσαν ένα… κανονικό ντέρμπι, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν μία σπουδαία νίκη (3-2) και πρόκριση στους «16» του FA Cup, χάρη στην τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες!

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται

Λίβερπουλ προηγήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» με γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε γρήγορα με τον Μέισον Γκρίνγουντ στο σπουδαιότερο παιχνίδι αυτής της φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας. Ακολούθησε η ανατροπή των «κόκκινων διαβόλων» με τον Μάρκους Ράσφορντ, ισοφάρισε ο Σαλάχ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν νέο προβάδισμα και την νίκη με τον Μπρούνο Φερνάντες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ