Μεγάλο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης ήταν η Λάτσιο που κέρδισε εμφατικά την μεγάλη της αντίπαλο Ρόμα και οι ποδοσφαιριστές της γιόρτασαν το μεγάλο τους θρίαμβο με τρέλα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια. Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το Derby della Capitale, με την Λάτσιο να ζει έναν ιστορικό θρίαμβο, αφού μόλις […]

Μεγάλο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης ήταν η Λάτσιο που κέρδισε εμφατικά την μεγάλη της αντίπαλο Ρόμα και οι ποδοσφαιριστές της γιόρτασαν το μεγάλο τους θρίαμβο με τρέλα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το Derby della Capitale, με την Λάτσιο να ζει έναν ιστορικό θρίαμβο, αφού μόλις τρεις φορές στην ιστορία της έχει καταφέρει να κερδίσει την Ρόμα με τρία γκολ διαφορά.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των αντιπάλων της και με δύο γκολ από νωρίς έφτασε στο τελικό 3-0, που ισοφάρισε την μεγαλύτερη νίκη επί των αιώνιων αντιπάλων τους (1996, 2006, 2019).

Ο Ιμπάνιες ήταν ο μοιραίος για τους τζιαλορόσι, αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός φέρει ακέραιη την ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ που ουσιαστικά έκριναν την αναμέτρηση.

Και μετά το πάρτι πρώτα στον αγωνιστικό χώρο, και μετά η απόλυτη τρέλα στα αποδυτήρια.

«Στη Ρώμη μόνο η Λάτσιο», ήταν το μήνυμα του Φελίπε Καϊσέδο στα social media, συνοδεύοντάς το με ένα βίντεο που έδειχνε την κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια όταν επέστρεψε σε αυτά η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ