Πολλοί τον γνωρίζουμε από την άκρως επιτυχημένη καριέρα του στα γήπεδα, όμως πλέον τον απολαμβάνουμε στην αλλαγή καριέρας που έκανε! Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής, Γκαΐθκα Μεντιέτα έκανε μια πολύ σπουδαία καριέρα. Ο γεννημένος στις 27 Μαρτίου 1974 αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες ως μέσος. Έπαιξε στη Βαλένθια, τη Λάτσιο, την Μπαρτσελόνα και τη Μίντλεσμπρο. Ο πατέρας […]

Πολλοί τον γνωρίζουμε από την άκρως επιτυχημένη καριέρα του στα γήπεδα, όμως πλέον τον απολαμβάνουμε στην αλλαγή καριέρας που έκανε!

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής, Γκαΐθκα Μεντιέτα έκανε μια πολύ σπουδαία καριέρα. Ο γεννημένος στις 27 Μαρτίου 1974 αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες ως μέσος. Έπαιξε στη Βαλένθια, τη Λάτσιο, την Μπαρτσελόνα και τη Μίντλεσμπρο.

Ο πατέρας του, Αντρές, ήταν επίσης ποδοσφαιριστής. Βέβαια εκείνος έπαιξε ως τερματοφύλακας. Ο Μεντιέτα έκανε το πρώτο του επαγγελματικό ντεμπούτο στα 17 του χρόνια!

Κατά τη διάρκεια των δέκα σεζόν που αγωνίστηκε στο Ισπανικό πρωτάθλημα, είχε συνολικά 263 ματς και 48 τέρματα. Όπως επίσης και αγωνίστηκε με την Εθνική Ισπανίας για 40 ματς, παίρνοντας μέρος σε ένα παγκόσμιο Κύπελλο κι ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Μάλιστα, με τη Βαλένθια έφτασε δύο φορές στον τελικό του Champions League (1999-2000, 2000-2001).

Αφού αγωνίστηκε στη Λάτσιο, την Μπαρτσελόνα και την Μίντλεσμπρο, το 2004 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

Όμως, η στροφή στην καριέρα δεν άργησε να έρθει!

Ο Μεντιέτα σήμερα είναι ένας αρκετά πετυχημένος DJ, έχει παίξει και στην εκδήλωση που προηγήθηκε του τελικού του Champions League του 2016 (Ρεάλ-Ατλέτικο, στο Μιλάνο).

Μπορείτε να τον απολαύσετε σε μουσικές επιτυχίες:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν