Φουριόζα η γηπεδούχος που έδειξε με το καλημέρα ότι το ήθελε πολύ το παιχνίδι. Από το πρώτο ημίχρονο καθάρισε σαν αυγό την Λάτσιο που έχασε τα αυγά και τα πασχάλια. Πριν καταλάβει τι εγινε βρέθηκε με το 2-0 στην πλάτη και μετά ο αγώνας ήταν μια τυπική διαδικασία για την Μπολόνια. Ο χορός των τερμάτων […]

Φουριόζα η γηπεδούχος που έδειξε με το καλημέρα ότι το ήθελε πολύ το παιχνίδι. Από το πρώτο ημίχρονο καθάρισε σαν αυγό την Λάτσιο που έχασε τα αυγά και τα πασχάλια.

Πριν καταλάβει τι εγινε βρέθηκε με το 2-0 στην πλάτη και μετά ο αγώνας ήταν μια τυπική διαδικασία για την Μπολόνια.

Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 14ο λεπτό.  Ο  Μπάροου πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, και με ένα εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Ρέινα. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα.

Πριν προλάβουν οι Λατσιάλοι να καταλάβουν τι έγινε μάζεψαν την μπάλα και δέυτερη φορά από την εστία τους. Πιο συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό ο Μπάροου εκτέλεσε κόρνερ, αποδέκτης ήταν ο Τεάτ που έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στο 77ο λεπτό ο Χίκεϊ  αφού κατέβηκε το μισό γήπεδο προσπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασεδάκι έγραψε το τελικό σκορ του αγώνα 3-0.

Η Λάτσιο από το 77΄ έπαιζε με παίχτη λιγότερο, εξαιτίας αποβολής του Ατσέρμπι.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик