Ο Μαουρίτσιο Σάρι δείχνει ότι κρατάει γερά το… χαλινάρι στη Λάτσιο. Η ομάδα της Ρώμης κάνει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της στη Βόρεια Ιταλία. Οι προπονήσεις είναι ανοιχτές για το κοινό και αρκετοί οπαδοί της ομάδας έχουν ταξιδέψει στο μαγευτικό Auronzo, προκειμένου να τις παρακολουθούν. Όμως, όλοι ξέρουμε ότι όταν μιλάμε για “Λατσιάλι”, μιλάμε για […]

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δείχνει ότι κρατάει γερά το… χαλινάρι στη Λάτσιο. Η ομάδα της Ρώμης κάνει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της στη Βόρεια Ιταλία. Οι προπονήσεις είναι ανοιχτές για το κοινό και αρκετοί οπαδοί της ομάδας έχουν ταξιδέψει στο μαγευτικό Auronzo, προκειμένου να τις παρακολουθούν.

Όμως, όλοι ξέρουμε ότι όταν μιλάμε για “Λατσιάλι”, μιλάμε για παθιασμένους οπαδούς. Και, αναπόφευκτα, ο σχολιασμός τους δεν είναι πάντοτε ευγενικός ή μετρημένος.

Στο στόχαστρό κάποιων απ’ αυτούς, βρέθηκε σήμερα ο Κοσσοβάρος Βεντάτ Μουρίκι, που, γενικά δεν αποτελεί και τη μεγαλύτερη συμπάθειά τους. Με μόλις 5 γκολ σε 34 συνολικά παρουσίες του στην ομάδα την περσινή χρονιά, ο Μουρίκι δεν έχει κερδίσει την καρδιά των “Λατσιάλι”.

Όμως ο Σάρι πιστεύει στον ποδοσφαιριστή. Και, σε κάθε περίπτωση, αν πρόκεται για παρατηρήσεις, εννοείται ότι θέλει να τις κάνει εκείνος και όχι η κερκίδα.

“Σχόλια κομμένα ή φεύγετε όλοι”

Πλησίασε, λοιπόν, τους οπαδούς της ομάδας και τους το ξέκοψε: “Αν ξανακούσω σχόλια για τον Μουρίκι, θα φύγετε όλοι από την προπόνηση”, ήταν τα λόγια του.

Η στάση του Σάρι έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από την πλειονότητα των οπαδών που παρακολουθούσαν την προπόνηση και μάλλον έπιασε τόπο.

sarri sports365.gr (1)

Σίγουρα τον ανεβάζει και στα μάτια των ποδοσφαιριστών του, όμως. Κάθε προπονητής θέλει -και πρέπει- να τα πηγαίνει καλά με τους οπαδούς μιας ομάδας. Εάν ωστόσο κάτι τέτοιο γίνεται εις βάρος κάποιων ποδοσφαιριστών, τα αποδυτήρια γίνονται μπάχαλο. Και ο Σάρι είναι πολύ έξυπνος και πολύ έμπειρος για να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Άλλωστε, στην καριέρα του, σχεδόν πάντοτε κατάφερε και έβγαλε τον καλύτερο εαυτό των παικτών του. Αν καταφέρει να κάνει το ίδιο και με τον Μουρίκι, η Λάτσιο θα αποκτήσει ένα “κανόνι” στην επίθεσή της στη Serie A. Αν όχι, πάντως, να είστε σίγουροι ότι ο Σάρι θα του το πει πρώτος και όχι η κερκίδα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ