Η περίπτωση του Νικ Πόουπ χρίζει περαιτέρω έρευνας, αφού πριν τέσσερα χρόνια, αγωνιζόταν στην 4η κατηγορία της Αγγλίας και είχε αναγκαστεί να εργαστεί ως… γαλατάς! Το 2018 κλήθηκε στην Εθνική Αγγλίας!!! Σήμερα παίζει στην Burnley και πωλείται για ένα πακέτο πατατάκια και μια μπύρα. Δεν λέμε εμείς αλλά ο προπονητής του Shean Dyche! Tην Tottenham […]

Η περίπτωση του Νικ Πόουπ χρίζει περαιτέρω έρευνας, αφού πριν τέσσερα χρόνια, αγωνιζόταν στην 4η κατηγορία της Αγγλίας και είχε αναγκαστεί να εργαστεί ως… γαλατάς! Το 2018 κλήθηκε στην Εθνική Αγγλίας!!! Σήμερα παίζει στην Burnley και πωλείται για ένα πακέτο πατατάκια και μια μπύρα. Δεν λέμε εμείς αλλά ο προπονητής του Shean Dyche!

Tην Tottenham πρόκειται να αντιμετωπίσει αυτή την αγωνιστική η Burnley και ήδη έχει υπάρξει μια φήμη πως η ομάδα του Jose Mourinho ενδιαφέρεται για τον Pope.

To συμβόλαιο του λήγει το 2023 και με τον Hugo Lloris να έχει κλείσει τα 34 του, ο Άγγλος τερματοφύλακας φαίνεται να είναι μια επιλογή για την ομάδα του Λονδίνου μαζί με τον Dean Henderson της Manchester United.

Ο Shean Dyche ρωτήθηκε για το αν θα χρειαστεί μια μεγάλη πρόταση για να δώσει τον τερματοφύλακα και αυτός με πολύ χιούμορ είπε: «Πως ξέρετε ότι κάθε πρόταση θα πρέπει να είναι μεγάλη?».

«Αν μου προσέφεραν μία σακούλα πατατάκια και μια μπύρα σε μια παμπ, όπως έχουν τα πράγματα τώρα, πιθανόν να δεχόμουν».

Ο δημοσιογράφος με την σειρά του, πίεσε για να πάρει μια πιο ξεκάθαρη απάντηση και ο Dyche του την έδωσε λέγοντάς του ότι: «Σου είπα μόλις ποια είναι η τιμή του».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ