Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται πως έχει την απάντηση για τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας του! Οι Εθνικές ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και η Γιουνάιτεντ γεμίζει από παίκτες ξανά. Φυσικά, συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κόκκινων διαβόλων», αντιμετωπίζοντας για την Premier League, την Μπράιτον. Με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, […]

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται πως έχει την απάντηση για τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας του!

Οι Εθνικές ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και η Γιουνάιτεντ γεμίζει από παίκτες ξανά. Φυσικά, συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κόκκινων διαβόλων», αντιμετωπίζοντας για την Premier League, την Μπράιτον.

Με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να ετοιμάζει τα σχέδιά του για την εν λόγω αναμέτρηση.

Όμως, έχει και ένα σημαντικό δίλημμα. Σε ποιον να δώσει γάντια βασικού; Στον Ντιν Χέντερσον, ή τον Νταβίντ Ντε Χέα;

Ο Νορβηγός προπονητής έχει δώσει δείγματα καλής διάθεσης και στους δύο, δίνοντάς τους ευκαιρίες. Στόχος του να μοιραστεί ο χρόνος, ώστε αμφότεροι να μένουν ζεστοί και… με κίνητρα.

Σύμφωνα όμως με τα ΜΜΕ που έρχονται από την Αγγλία, ο Σόλσκιερ φαίνεται πως έχει απάντηση στο παραπάνω δίλημμα. Και η απάντηση είναι, Ντιν Χέντερσον!

Βέβαια, αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, τότε το μέλλον του Ντε Χέα θα είναι αρκετά αβέβαιο στο Μάντσεστερ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023, όμως με μια τέτοια έκβαση μπορεί να είναι η τελευταία του σεζόν στα… κόκκινα!

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια, να υπήρχε η εμπιστοσύνη προς τον Ισπανό κίπερ, όμως πλέον έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Και ευθύνεται ο Ντιν Χέντερσον, στον οποίο θέλουν να επενδύσουν Διοίκηση και τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ.

Ενδεχομένως να μιλάμε και για μια διάδοχη κατάσταση για την εστία των «κόκκινων διαβόλων».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ