Το σήριαλ με τον Μέσι καλά κρατεί και εκεί που είχαμε καραφαβορί την Σίτι ως τον επόμενο σταθμό του Αργεντίνου σούπερ σταρ, ξαφνικά λίγο το ψηστήρι του Νειμάρ, αλλά η είδηση που έσκασε από το εμπορικό τμήμα της Παρί φέρνει τα πάνω κάτω, και το Παρίσι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον νέο “Βασιλιά του! Κεφάλαιο Μπαρτσελόνα […]

Το σήριαλ με τον Μέσι καλά κρατεί και εκεί που είχαμε καραφαβορί την Σίτι ως τον επόμενο σταθμό του Αργεντίνου σούπερ σταρ, ξαφνικά λίγο το ψηστήρι του Νειμάρ, αλλά η είδηση που έσκασε από το εμπορικό τμήμα της Παρί φέρνει τα πάνω κάτω, και το Παρίσι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον νέο “Βασιλιά του!

Κεφάλαιο Μπαρτσελόνα

Σιγά σιγά στην Μπαρτσελόνα καταλαβαίνουν την δυσκολία να παραμείνει ο Μέσι στην ομάδα, και μάλιστα με την ομάδα σε τέτοια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του προσωρινού πρόεδρου των μπλαουγκράνα που είπε ξεκάθαρα ότι το σωστό θα ήταν να είχε πουληθεί ο Μέσι. Λέτε να ετοιμάζει την επόμενη ημέρα;

«Από οικονομική άποψη, θα είχα πουλήσει το Μέσι το καλοκαίρι. Θα ήταν η πιο σωστή πράξη για δύο λόγους. Αρκετά έσοδα για τον οργανισμό σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και μείωση των εξόδων αφού θα γλυτώναμε από το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας.» 

Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο Μέσι δεν είναι όπως παλιά στην Μπαρτσελόνα. Σαν να βρίσκεται πνευματικά αλλού.

Η απόδοσή του είναι πολύ κάτω από ότι μας έχει συνηθίσει ο μεγάλος αυτός ποδοσφαιριστής, και η όλη συμπεριφορά  το τελευταίο διάστημα του  Μέσι, δίνει τροφή για σενάρια επί σεναρίων. Το σίγουρο είναι και με τον Κούμαν δεν είναι καλά τα πράγματα, ενώ είναι ξεκάθαρος ο πόλεμος με τον Γκριενζμάν, που μάλιστα πήραν θέση και οι οπαδοί της ομάδας πρόσφατα.

FC Barcelona - La Liga: Inter, Manchester City and PSG: Messi's options if he leaves Barcelona | MARCA in English

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται…αλλά η Παρί είναι έτοιμη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται για την μεταγραφή του σούπερ σταρ της Βαρκελώνης Λιονέλ Μέσι και έδωσαν ειδικές οδηγίες στις μπουτίκ της ομάδας  – σύμφωνα με το Football Transfers. Οι Γάλλοι πρωταθλητές έδωσαν εντολή στο εμπορικό τμήμα της ομάδας, να αρχίσουν να προετοιμάζονται για μια τεράστια ποσότητα πωλήσεων με εμφανίσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ, καθώς γίνονται όλο και πιο σίγουροι ότι θα κερδίσουν τον αγώνα για την μεταγραφή του. Ο Μέσι, ο οποίος έχει επίσης συνδεθεί στενά με την Μάντσεστερ Σίτι, πρόκειται να μείνει ελευθερος στο τέλος της σεζόν.

Το άλλοτε δίπτυχο του «MSN» στους Μπλαουγκράνα διατηρεί άριστες σχέσεις και τον τελευταίο καιρό ο Βραζιλιάνος σταρ προσπαθεί να «ψήσει», μάλιστα, τον Αργεντίνο να μετακομίσει στην Πόλη του Φωτός, αν φυσικά δεν αλλάξει απόφαση και αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Καταλονία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γι’ αυτό το λόγο και ο Νεϊμάρ θα προσπαθήσει να τον πείσει να αλλάξει ομάδα. Να αφήσει την “Μπάρτσα” και συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και συγκεκριμένα την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αποκάλυψε ο σούπερ σταρ της γαλλικής ομάδας με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ.

“Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ και πάλι με τον Μέσι. Είναι φανταστικός παίκτης και έχουμε πολύ καλή σχέση μέχρι και σήμερα. Δεν αποκλείεται να του πω στο μέλλον να έρθει και εκείνος στην Παρί”

Lionel Messi: "Neymar can't wait to come back to FC Barcelona!" | Oh My  Goal - YouTube

Από την άλλη πλευρά η Σίτι του έχει έτοιμη πρόταση για να ξεχάσει την Καταλονία και να γίνει κάτοικος στο νησί. Δεκαετές πλάνο συνεργασίας με απολαβές που προκαλούν.

Οι New York Times με νέο δημοσίευμα και με πολύ κατηγορηματικό τρόπο τονίζουν ότι οι ¨πολίτες” θέλουν να κάνουν το μπαμ το καλοκαίρι με τον Αργεντίνο Σούπερ σταρ. Έχουν έτοιμη μάλιστα την πρόταση που είναι ουσιαστικά ένα δεκαετές πλάνο συνεργασίας

Σύμφωνα με δημοσίευμα του skysports οι “πολίτες” είναι ‘έτοιμοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να αποχτήσουν από τον Ιανουάριου τον Λιονέλ Μέσι!

Φυσικά όλα γίνονται με την σύμφωνη γνώμη του Αργεντινού σούπερ σταρ. Πως να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή που εδώ και καιρό έχει πάρει την απόφαση του;

Τελικά η αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι η μοναδική λύση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Покер На Реальные деньги С Выводом Онлайн Скачать И Играт
Uncategorized

Покер На Реальные деньги С Выводом Онлайн Скачать И Играт

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!