Ο Ράιαν Μέισον αναμένεται να πάρει τη θέση του Ζοσέ Μουρίνιο που αποχώρησε, στον πάγκο της Τότεναμ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα! Ο «Special One» λίγα 24ωρα πριν, αποτέλεσε παρελθόν από την Αγγλική ομάδα. Όμως, με κάθε επισημότητα γνωστοποιήθηκε ο «διάδοχός» του, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν. Κι αυτός είναι ο Ράιαν Μέισον, με τον νεαρό […]

Ο Ράιαν Μέισον αναμένεται να πάρει τη θέση του Ζοσέ Μουρίνιο που αποχώρησε, στον πάγκο της Τότεναμ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα!

Ο «Special One» λίγα 24ωρα πριν, αποτέλεσε παρελθόν από την Αγγλική ομάδα. Όμως, με κάθε επισημότητα γνωστοποιήθηκε ο «διάδοχός» του, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν.

Κι αυτός είναι ο Ράιαν Μέισον, με τον νεαρό προπονητή να καλείται να πετύχει στην Τότεναμ, και στους εναπομείναντες στόχους.

Φυσικά, η «δοκιμασία» ξεκινάει από τον τελικό του FA Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μέισον θα έχει βοηθούς τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κρις Πάουελ και τον Νάιτζελ Γκιμπς. Ενώ ο Λέντλι Κίνγκ θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ της ομάδας, με τον Μάικλ Βορμ να επιστρέφει στο σύλλογο, ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Στο τέλος της σεζόν αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση για την πρόσληψη ενός μόνιμου προπονητή στην Τότεναμ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ